tirsdag, september 01, 2009

Nye produkter

Jeg var innom hjemmesidene til IKEA for å se om lekekjøkkenet var kommet inn. Jeg surfet litt rundt på siden- og der  kom jeg over dette. Genialt. Babycall!
 
Jeg mener å huske at babycallen vår var ganske så dyr med alle mulige funksjoner, men ærlig talt-trenger man egentlig mer enn babycall-funksjonen? 

Flere nyheter: plaster, sklisokker, førstehjelpskrin- så jeg noe mere da????
Christine


10 comments:

Lene sa...

tusen takk for godt tips! Nå skal jeg kjøpe meg baby call!

Klem, Lene

aase sa...

Masse nye ting, spennende!!

Du , jeg tror faktisk husflidslaget i Lier har kurs, skal sjekke jeg!! Det har jeg også ønsket å gå mange ganger, men prioriteringene da...........

Får vel pakke snart å så da ringer jeg deg!!

Anne sa...

Hei hei!
Så utruleg søt baby call! Og heilt sikkert billeg når det er Ikea det er snakk om:)
Lukke til med jakta på det utsolgte lekekjøkenet!
Anne:)

Vår lille hage sa...

Takk for tips ! Det hvite lekekjøkkenet er allerede i hus her, julegave til minstejenta til jul ! Det er godt det som er gjort !

Trude sa...

Heisann, lenge siden sist:) Takk for hyggelig hilsen på innlegget hos NIB. Nå har jeg endelig (!) funnet ut en sak å lage til lille søte C...så iløpet av en uke kommer postmannen med en pakke:))

Ikea overrasker stadig, her har jeg de tre minutter unna og er der vel en par ganger i uka...alltids noe en må ha selv om jeg ikke har et typisk Ikeahjem. Det beste er jo å dra dit når de søte små har sovnet for kvelden og handle rett før stengetid, lite kø og ingen små som roper.

Håper alt er fint med deg og dine. Må takke for inspirasjon til nattbord til mine små, laget like som du har i tv-stuen. Så kjekt,kjapt og billig.

Lekkert monogram til brudeparet du har fått brodert, og ja helt utrolig dette programmet som gjør det meste. Er jo en drøm å jobbe med. Her holder jeg også på med en stor gave til et vennepars bryllup denne helgen.

Vi høres igjen, ha en god kveld.

Fru Hermez sa...

Takk for tipset! Vår babycall har konket ut, og det er litt for tidlig å slutte med den! Tre små unger i andre etasje, og lydtett mellom etasjene.... Var på Ikea i går, men visste det desverre ikke da... skal løpe og kjøpe!

God natt!

sylvia sa...

så kjekt,ja de pleier å koste en formue,kjekt for oss som er besteforeldre å ha dette.takk for tips.

fra sylvia

Bea sa...

Hei

Kan du ikke gi meg et lite vink til meg når IKEA har fått inn mini-kjøkkenet. Kajsa skal få det i julegave, men jeg er redd vi må kjøpe det inn så fort som mulig for å være sikre på at det havner under juletreet. :o)

Klem fra Bea

C ♥ sa...

Jøsses! Genialt! Den skal jammen jeg og kjøpe :)

Ønsker deg en fin dag!

klem C

sa...

hei hei
vil bare si at jeg titter ofte innom bloggen din:-)
Har denne baby callen fra Ikea og er veldig fornøyd med den:-)