fredag, april 23, 2010

Tips for vaskerommet

Dette er fra vaskerommet til Mor i Nord- i Hovedhuset. Her vasker vi tøy, fordi vi ikke har vaskemaskin i gjestehytta.
Pappa lagde denne oppmuringen til vaskemaskinene, og jeg merker at det er veldig deilig å ha maskinene i "arbeidshøyde". Dette skal i alle fall vi vurdere til vaskerommet hvis vi noensinne finner oss hus i Narvik.....

I dag reiser Husbonden, Celine og jeg til sørover til Asker. Vi skal i bryllup og besøke venner på Nesøya. Jeg har mildt sagt bekymret meg for denne askeskyen, og alt så ut til å gå fint...........helt til i går kveld. Plutselig var flyet vårt kansellert men heldigvis ordnet vi oss nye biletter etter ca en million timer i telefonen. *puster lettet ut* 

Ha en deilig helg
Christine

PS: Til de som lurte på hva durance var fra forrige innlegg: Durance vaskemiddel er noen vaskemiddel som ofte selges i interiørbutikkene. Lukter uuuuutrolig godt. Blandt annet selges det på Anns Gaver i Narvik :)

7 comments:

Linda sa...

Enda flere bra tips fra denne kanten - dette var lurt!

Kos deg i Asker-tur. Er strålende vær her i dag :-)

Klem

Beatemor sa...

Ikke dumt - kjenner det er ganske trasig å måtte bøye seg så lavt når man driver og putter inn og ut av den vaskemaskinen - opp til flere ganger for dag. Men hva med å utnytte plassen under til f.eks skuffer eller noe?

♥ Monica ♥ sa...

Så utrolig smart. Det må være veldig deilig å ha maskinen i arbeidshøyde. Vi skal pusse opp vaskerom, og denne ideen skal jeg ta med meg. Men, maskinene står støtt der? Maskina vår danser innimellom fram og tilbake på gulvet så jeg hadde nok vært redd for at den skulle komme ut over kanten.

Kos dere i bryllup! God helg!
Klem

Grannylovestoknit sa...

Kjempetips!

Håper dere får en fin helg som bryllupsgjester!

Elizabet Stilig hjem sa...

Hei Christine,
Ja, det er godt å få maskinene litt opp i høyden. Godt tips å tenke på når man skal pusse opp eller lage vaskerom. Det går også ann å ha skuffer under, men da må konstruksjonen være såpass sterk at den tåler vekten til vaskemaskin og tørketrummel. Mener å ha sett eksempel på dette.

Ha en fin helg!

Mette sa...

Jeg har ogsa bygd opp en liten platt som vaskemaskinen star pa (egentlig for vi matte ha plass til ror til toalettet som er skjult under). I tillegg har vi satt torketrommelen over vaskemaskinen for det var rett og slett ingen annen plass. Veldig enig i at det er godt a kunne jobbe med inn-utlasting i god arbeidshoyde. Det blir jo noen turer inn- og ut av vaskemaskinen i lopet av en uke, vet du! ;-)

Anonym sa...

jeg har også fått laget meg ei hylle og flislagt den - hvor jeg har vaskemaskinen og tørketrommelen - LITT høyere enn det ser ut hos mora di - jeg får i allefall plass til en av Ikeas høye søppelkasser under - uten lokk - jeg har 5 stk ( som det er plass til hos meg) en til ullklær, en til rene klær som skal henges ut - en til mellomvask, en til hvit og en til svart - kjempe smart og veldig deilig i forhold til rygg ja!!