lørdag, desember 25, 2010

Julaften 2010

Julaften ble en deilig dag, vi skulle egentlig være alene, men forandringer dukket opp, og plutselig feiret 4 generasjoner jul sammen! Oldemor, tante , onkel, fetter (og Celines store helt), Husbonden og jeg.
Celine fikk åpne litt presanger hjemme før vi dro til kirken. 
Årets juletre var perfekt. Jeg hadde ønsket meg ett stakkarslig, pistrete juletre- og de fikk jeg. Ingen edelgran her i huset. Treet var pyntet med lys og kun lys. (ikke stearinlys, for jeg er så redd for brann)

Før vi dro til kirken kom julenissen til Celine. (takk kjøre julenisse) Celine syntes det var stas, men først poengterte hun at "du har jo allerede vært her med strømpen min julenisse" før hun sprang og hentet nisseluen sin for å vise at hun ig nissen hadde lik lue!Celine på kirketrappa med låst kirkedør.

Så dro vi til kirken i Skjomen-( der vi har kjøpt gård og der pappa er begravet), Både på internett og i avisen var det annonsert Familiegudstjeneste klokken 13. Desverre hadde presten kjørt hele løpet sitt en time tidligere enn annonsert, så Bussoliene (og veldig mange andre) gikk glipp av det hele.
Vi prøvde tilogmed å komme inn i kirken for å legge igjen penger til menigheten, men døren ble låst!
Celine og meg på kirkegården.

Idyllisk på julaften med snø og kirken i bakgrunn.


Etter å ha esøkt pappa reiste vi på julaftenfeiring hos tante. Vi koste oss med vidunderlig mat og  drikke, fantastisk selskap og den beste stemning.  Og julegavene.....jeg fikk en kjole som min Husbond hadde plukket ut til meg. Superfin fra favorittbutiken Atmosfär i Oslo og ett pledd med som jeg kan koble til støm og få varme. Beste julegavene. Husbonden fikk ett verktøyskrin fra Bruka og en skredsøker hos Celine og meg.
Celine fikk det hun ønsket seg allermest av husbonden og meg. En rosa gave med akebrett inni !

Gledelig jul!

Christine
  

7 comments:

Marianne sa...

I Skjomen ligger faktisk en del av slekta mi begtravd, synd vi bor i trøndelag og ikke får besøkt gravene! Veldig fint i Skjomen da:)

ANETTESHUS.COM sa...

Så koselige bilder, Christine! Ha en fortsatt god jul! Kos deg med nære og kjære:)

STØRSTE klemmen
Anette:)

helen og gutta sa...

så koselige bilder du viser, hos oss var vi 21 stk, hvorav 8 var mellom 2-9 år. Det var ikke fullt så rolig og fredfullt hos oss men alikevel kjempekos. Når jeg ser på de fine bildene av Celine ser jeg at jeg skulle ønske jeg hadde fått slike av mine gutter, men det fikk jeg desverre ikke sjangs til. ønsker deg og dine en fin romjul. klem Helen

Mette Ree Saltrø sa...

Heisann :) ser ut som dere har hatt en nydelig jul fram til nå ihvertfall, og håper at dere får en nydelig romjul og et flott nyttår :)
Men lurer på en ting, hvor har du kjøpt de skoene Celine har på seg ? har nemlig en toåring som jeg kunne kjøpt slike til :) klem Mette

n i n a s hjem sa...

Koselige bilder :)

God jul!

Bjørg 47 sa...

Koselig å høre om hvordan julen kan være hos bloggvenner. Takk for innblikket. Nydelige bilder av Celine. Fortsatt god jul.

Cupcakes og champagne sa...

Så koselig :) Fine bilder:) God jul!