mandag, desember 20, 2010

Tidenes julebord og tidenes solist!

Det har vært stille fra meg denne helgen- ikke helt uten grunn. Lørdag var vi på tidenes julebord. Det var utrolig gøy. I går skulle pappaen min blitt 65 år, så vi tilbringte litt tid på kirkegården.
Celine sang så fint til han far, så i dag tidlig måtte jeg filme henne når hun sang:


Ha en god mandag, 
Christine

11 comments:

Vårt Hus sa...

Nydelig sang, fra nydelig jente :)
Så flott å få det på film. Jeg gleder meg til å få se bilder fra butikken din snart :)) God jul til dere alle tre.
Juleklem fra Yvonne

Livy sa...

God formiddag!
Så skjønn hun er!! Koselig når barna minnes de som har gått bort - de gjør det på en så flott måte. Første året min pappa var borte hadde storesøster bakt julekaker i barnehagen som hun delte ut på kirkegården siden bestefar var så glad i kaker. De er skjønne, og minnes på en fin måte!

Ønsker deg en fin mandag! Klem fra Livy

aase sa...

Å hællanutten for ei lita nydelig jente som synger for far da....kjempeflink!!

Fjasevas Huset sa...

så flink til å synge:)
herlig rett og slett!

Unknown sa...

Så skjønn Celine er! Har lest historien når din far døde om og om igjen flere ganger på ulike tidspunkt, og hver eneste gang triller tårene! Nesten som de triller nå når eg tenker på det..

Eg, mamma og pappa har ein tradisjon som me gjer i lag kvar julafta. Da reiser me på gudstenesta i kyrkja, og besøker grava til bestemor og bestefar. Sjølv om det er så lenge sidan, husker eg det nesten som det var i går. Bestemor dødde først, en dag i mars/april. Hun bodde i kårhuset på gården, mens bestefar hadde vært på sjukeheimen i nokre år. Året etter, eit par dager før det var årsdagen for bestemorsdød, dør bestefar. Da hadde han slitt med lungebetennelse i lang tid. Samme dag som bestemor ble begravd i 1999, ble bestefar begravd i 2000. Og selv om eg var 10 og 11 år den gangen (om ikke enda mindre), og selv om eg forstod lite den gangen, renner tårene nå når eg skriver og tenker på de. Døden er hard å svelge, uansett om en er 23 år, 50 år, eller 80 år, og uansett om personen som døde var 23 år, 50 år eller 80 år når det skjedde.

I høst har eg spesielt opplevd mye dødsfall rundt meg, og nå håper eg at det blir en pause. Det var "heldigvis" ingen nær familie, men venner av venner, skolekamerat og bekjente fra samme sted.


Uansett, dette var mine tanker. Håper dere får en fin dag- til tross for baktankene !

Juleklem

Trine T sa...

Nei og nei for en nydelig liten sangerinne dere har! Har en liten gutt hjemme som også synger på Santa Lucia, i samme tempo;-)

Vibeke / Mammas Hus sa...

Så herlig hun er ♥ Og så flink til å synge!!!

Håper dere får fine dager frem til julaften!

*klem*

Whitebite sa...

så herlig!!!!

Monica sa...

nåååååh....guri kor herlig :-)
Blir så rørt eg når eg hører unger som synger. Har selv 4 barn og blir veldig ofte rørt ;-)

Leste innlegget til ELise fra Bergen... Har lyst gjennom denne kommentaren lyst til å sei at "lev livet i nuet". Vil sende mine tanker til min heimplass Masfjorden der 2 søstre på 16 og 18 år døde i ei bilulykke for vell ei veke siden. Kjempetrist! Det kan skje så fort og uventa. Ta godt vare på kvarandre no i jula og ellers gjennom heile året!

Ønske alle sammen ei kjempefin og glad jul! Ha det fint sammen med hvarandre! og bare kos dokke!

Juleklem fra Monica...

Anonym sa...

så herlig hun er! heldig du er som har ei så flott lita pie:)

Anonym sa...

he he så flink hun er, må le litt når eg ser på det for det er helt likt mine egne små jenter med at det går i superfart på slutten av sangen:) god jul til dere
Hilsen Elisabeth