tirsdag, desember 02, 2008

Alternativ pynt.

Jeg har enda ikke vært ute og samlet kongler til adventsstaken min, så derfor har jeg pyntet den med mandariner.
Nå blir det fiskeboller i karrysaus på oss, før jeg skal pakke inn litt julegaver. 

Christine

10 comments:

Emmeline sa...

Dette fungerte jo PERFEKT. Du lager det jo alltid så kult til.Du trenger ikke annen pynt til denne syns jeg;)

Adventsstaken min har endelig kommet frem. Men du vet; er den kommet i bruk?? NOPE. Den skal helst få litt blåbærlyng og litt granbar slik at man kan komme i stemning når den tennes, men det har jeg jo ikke. Trolig kommer vi ikke til å tenne det første lyset før om en ukes tid kan jeg tenke meg.

Jeg har nemlig tatt frem julepynten i dag. Det var OVERVELDENDE. Det var så MYE. Dermed sitter jeg bare her og ser på pynten. PÅ avstand. Har pyntet det hvite treet mitt med blå pynt. Dermed må jeg jo følge opp i resten av spisestuen med kun blåtoner. Det betyr at pynten må sorteres. Det betyr igjen at jeg bare ser og ser...og ikke kommer i gang med noe. HUFF...

Kos deg med deilig middag. Det bildet av Celine der hun sitter med en skive i hånden ( noen innlegg under her) er så vidunderlig flott. Kjempefint lys og skjønn jente. Gratulerer med stå i sengen fremskritt. Mine gutter var noen racere på å stå i sengen. Eldstemann klarte å svinge seg ut av sprinkelsengen helt på egenhånd da han var 10 måneder. Det var helt rått og veldig slitsomt. Det anbefales ikke. Heldigvis svinger han seg ikke i samme tempo lenger, og han har blitt en fredelig plett på jordens overflate. TAKK OG LOV. Jeg hadde ikke overlevd i samme tempo lenge.

Unknown sa...

pynten var fin den, men blir kanskje fort spist opp???

Anonym sa...

Hei Christine!
Jeg har sendt deg en mail ang hva den hvite fargen dere har brukt i stuen heter? Og hvilken glansgrad er det på den? Hvis du husker det da:)
Hadde blitt kjempeglad for svar, da jeg skal starte med grunningen imorgen.
Mvh Camilla

hvitstil.com/Christine sa...

Hei Camilla

Det har bare tatt meg noen dager før jeg har orket å rote frem malingsspannene fra boden.

0500-N heter fargen. Vi har malt med 20 glans på veggen og 80 i taket og på lister. Grunnen til det er at jeg ville atlyset skulle reflekteres fra taket i den blanke malingen. Jeg er veldig fornøyd.

Til sjablongen har jeg brukt en gull/beige farge, men her finner jeg ikke bøtta. Jeg gikk bare i malebutikken og tittet på forskjellige lys beige/gull farger.

Beklager at det tok noen dager, men håper at dette hjelper deg.

Mvh

Christine

Liza i pepparkakshuset sa...

Åh så mycket du hunnit med på tiden jag varit borta! Så fint du pyntat!

Kram Liza

Christine Louise sa...

Så fin adventsstake. Gjorde seg med mandarinene :)
Klem til deg

Monicas sa...

Koselig med mandariner...fylte en glass med kongler før snøen kom, så hadde du bodd nærme kunne du ha fått hentet deg noen...:)

Lena sa...

..............blir den spist opp kan du jo bare fylle på med pepperkaker f.eks. ;)

hvitstil.com/Christine sa...

....eller kanskje jeg får kommet meg i skogen og plukket kongler, som var utgangspunktet... hihi

Klaffen sa...

Å DÅN den staken var perfekt! Den skulle jeg hatt:) Har laget en selv med fire kubbelys i zink fat med kongler etc., men føler ikke noe for den ... he he. Må ha ett følelsesmessig forhold til pynten jeg skjønner du, fnis! Clemetiner i midten var jo fristende da, og kult! Klem fra naboen