mandag, desember 08, 2008

Enda en familieserviett og en rar men god kake

Som tidligere nevnt syr jeg servietter til jul. En til hver i familien. Denne søtingen er min lillebror. I vår familie er det minsten sin jobb å lese opp julegaver på julaften, derfor syntes jeg denne nissebamsen med gave i fanget passet godt til lillebror.
Så var det min første tårnkake da- ikke le:
Det ble bare nok deig til halvparten av ringene. (kan jeg ha spist litt underveis kanskje??) Jeg tror jeg stekte de altfor tykke ringene for lite, så de gikk i stykker da de skulle ut av formene.
MEN- jeg synes nå den var knallgod og er kjempestolt. Jeg kjenner ingen som gidder å prøve seg på å lage tårnkake engang.

Nå er det kvelden hos oss. I morgen har ikke Celine og jeg noen planer, så vi skal kose oss og se etter pippene på juleneket.

Christine

12 comments:

Tonje sa...

Jeg synes du var riktig så flink jeg!:-)) Den så kjempegod ut!!
Og hvis tårnet ikke vil samarbeide, er det jo bare å bryte litt på ringene og legge de med småkakene:-))

Og serviettene er jo bare skjønne.
Du er så flink!

Klem Tonje

Perlehvit sa...

Syns kaken din var sjarmerende!:)
Og du ER utrolig flink som gidder prøve deg på det altså! Credit for den!!;)

Kos dere masse med pippene!!:)

Monicas sa...

Du e så flenk atte...smaken har jo ikke noe med utseende å gjøre sant? Beunderer stort broderingen din...ha en fin dag

irina sa...

Syns den var riktig så søt jeg :)
kaken altså !! Og servietten, så herlig å lese om at du å celine skal se etter pipper. Husker når mine var små...de var en herlig tid. Og nå er min minste 6 år.!!

Ha en kjempefin dag , du og prinsessa di !!

klem

Emmeline sa...

Nå må jeg bare le litt... Hvis hele deigen din rakk kun til denne kaken så har du trillet ut alt for tykke ringer. Min deig pleier å holde til en og en halv kake...
Ringene skal ikke være mer enn en lillefinger tykkelse... og du har sikkert tynnere lillefingre enn meg;) Min deig pleier å stå kaldt en natt før jeg baker den ut, bruk melis når du triller ut ringene så blir det lettere...

Men alt i alt så er det viktigste at smaken er god. Og jeg skjønner på deg at den er HELT PERFEKT, så da må du jo bare være fornøyd. For å få god smak på en kransekake er selvfølgelig det viktigste. Stilen kommer etterhvert....;) Ha en fin fin dag med kake og kule servietter. Du er så flink. Du prøver ALT. VELDIG GØY!!!

aase sa...

Du er jo bare tøff som baker denne kaka da!! Den er nok den kaka folk plundrer mest med. Selv har jeg jo gått i lære som kokk, med 4 måneder i konditori. Vi hadde egen bake avd ved kjøkkenet jeg jobbet. Det resulterte i at jeg måtte bake så mange kransekaker hvert eneste år at jeg bare bestiller de nå gitt!! så lenge smaken er fantastisk synes jeg du ikke skal bry deg med at du ikke likte utseende!! Smaken er viktigst hvit stil!!!!!

Så herlig vesla er der hun går store skritt med vogna si!!

Lekekrt med rød julegardin på kjøkkenet ja!!

Bea sa...

så flink du har vært :) nå vet ikke jeg hvordan du tar ut ringene av formene, men hvis jeg kan få komme med et lite tips så er det å "kaste" (eller slippe de hardt) i kjøkkenbenken, med formen ned, da løsner de lett :)

Lykkelita sa...

Flinkis:) Skulle gjerne smakt på tårnkaka di, sikker på den er supergo'
tenk at Celine går etter Brio-vogna. Stoooor jente:)

Therese sa...

Pyttsann. Du har da fått pyntet den og alt :) Jeg kommer nok ikke til å forsøke meg på kransekake helt enda. Når jeg nærmer meg 50 kanskje... ;)

Anonym sa...

Malte du mandlene med kvern eller brukte du kjøkkenmaskin m/kniv? Har erfart at det ikke funket med kjøkkenmaskinen.Ringene gikk i stykker.

Christine Louise sa...

Så utrolig flink du er. Jeg elsker kransekake. Så jeg syntes den så kjempe god ut :) Ha en flott tirsdag. Klem

Herskapelig shabby sa...

Jeg ler ikke av kransekaken din altså... :)

Ligger en liten ting til deg inne hos meg