tirsdag, desember 09, 2008

Fra mobilen; testing av leker


Celine og jeg er i leke avdelingen. Nå tester vi leker, for å finne den mest populære. Har funnet ut at det er greit å prøve først, for noen ganger er pappen rundt morsommere en selve leken. Forøvrig var Celine skuffet over Smart Club sin lekeavdeling.

Celine er nå ni mnd, og lurer på om noen av de andre blogger-barna kan anbefale henne leker som de har vært spesielt fornøyd med?

15 comments:

Anonym sa...

Da begynner vel harde bøker i kartong med dyr å bli aktuelt og kanskje en dukke som hun kan drasse med seg og putte oppi Brio vogna si og trille i vei...
lykke til i jakten, anbefaler deg ellers Riktige Leker v/Rådhusplassen i Oslo. Fantastisk fin butikk - der skal vi kjøpe julegaver til de yngste i år!!!

Lisemoren sa...

Nå har jeg oppdatert meg litt på sidene dine. Kjekt å være innom. Det er travle tider om dagen vet du. Likte veldig godtkjøkkenet ditt etter at du pusset det opp. Er imponert over kransekakebakingen også. Ha en fin adventstid

Anonym sa...

Duplofigurer ble stas her da snuppa var rundt 9-10 mnd. Alt som kan fikles med. :) Ellers er alt som blinker og lyser fantastisk morsomt.

Har ingen aktiv blogg, derfor anonym.

Anette og Sunniva

Marihøna sa...

Hei! Ville bare si at jeg liker bloggen din, og er jevnlig innom :) Hilsen Mari

mali-mo sa...

Ja, lekesmaken er nok ulik, men det er jo gjerne det med farger, utorskingsmuligheter, lys og lys ;)

Jeg husker at Brios gåvogn var en stor suksess. Og en greie fra Fischer Price som så ut som en "aktivitetsbank", med ulike knapper, hjulk, spaker, luker....lys og lyd. Den kunne hun sitte med i evigheter, helt betatt ;)

Søte Celine!!!

Mette sa...

Fischer Price har mye bra! Her i huset har vi en putte-ting-i-hull-leke (ligner et klovnehode med hull formet som stjerne, firkant bla. og en hatt som fungerer som lokk - og selvfølgelig snakker den), den engasjerte sønnen min - og snart arver lillesøster den (veldig bra kvalitet på Fischer Price-lekene).
Vi har også et lite "piano" som heter Super Consert, så det på Clas Ohlson (av alle steder) sist jeg var hjemme i Asker. Mor kan kanskje bli litt ør i hodet, men lyden kan i det minste justeres;)
Ha en fortsatt god kveld!

Cathrine sa...

Heisann!
Ja det er ikke like lett å kjøpe pakker til de små..De får jo så masse på julaften at det blir vel litt vel mye av det gode..

Gåvogn er jo alltids populært..etterhvert da :-)

Ser du har prøvd på kransekake,baker selv også dette hvert år..men setter den ikke opp,brekker heller bitene og fryser de ned...
Det er jo bare sååå godt..

Klem Cathrine

Lykkelita sa...

Johannes og Viktor anbefaler "Laugh and learn" serien til Fisher-Price. Vi har vel nesten alt i serien - hus, stol, bamse, telefon... Det er samme dama som synger på alle lekene, så HUN er vi lei av, men lekene elsker vi og de brukes hver dag!
Takk for den enorme klemmen - den varmet:) Hils!

Fregnepetra sa...

Heia. Jeg har selv tvillinger på 16 mnd. Når de var ett fikk de en fantastisk traktor som jeg tror er fra claes ohlsen. Den er grønn med en liten bonde i, og har en tillhenger med fem dyr i. dyrene og bonden kan trykkes på og de lager lyder, og man kan trykke forran på traktoren og den går fremover og bråker. DE ELSKER DEN.

Ida sa...

Hos oss har gåbilen vært en vinner :-) Ser hun har begynt å reise seg opp - da er det nok ikke lenge før hun får kontroll på en gåbil også :-)

De er ikke spesielt dyre heller - og det er jo en fin ting :)

Klaffen sa...

hei - så kult å la frøkna være med å velge! men enig med deg, avdelingen med leker er IKKE inponerende! Men men... duplo, ficher price og brio gå vogn var mest i skuddet her. Og bokser til å BRÅKE med ;) Klem

Nora, Paul og Astrid sa...

Hei du. Prøver å vri hodet å huske tilbake på hva hun likte når hun var 9 mnd. Skulle jo tro det var år siden, men det er jo faktisk bare 9 mnd siden;-D Vi fant ut at hun likte alt vi hadde; altså fjernkontroller, mobiltelefoner, vi klipte hull i en melkekartong slik at hun kunne holde den, eggekartong, sleiver (godt å tygge på for små tannebisser). Men favoritten, som vi til slutt slet ut og ødela, har jeg endelig funnet igjen(men nå trenger hun den ikke mer...) Det er en rund ball med masse farger og speil inni. Den heter Tiny Love Spin Ball og finnes på Vitusapotekene.Lykke til. Håper vi sees i jula :-D

Gunhild sa...

Her har vi holdt oss unna Fisher Price og mye lys og lyd ;) Artig en liten stund kanskje, men så blir det fort liggende. Her har det vært mest treleker, klosser, duplo, dyrefigurer osv. Brio Gå-vogn er også kjempefint! Koppestell er også populært. Kan de ha glede av lenge. Så er det noe med den fasen de er i også- ja, det morsomste er kanskje bare pappen, sleiva i kjøkkenskuffen og en tom isboks ;)
"Lekesilker" er også supert, kan de gjemme seg i, kose med, pakke inn ting og så er det så deilig å ta på :)
Anbefaler også Riktige leker, knallfin butikk! Ellers Sprell. no og www.alveslottet.no. Om man liker slike leker da.

Miss.T sa...

fischer price sitt stabletårn som også kan bygges til baller i ulike størrelser ( flere funksjoner ) en bok som heter banke på !!( svigermor kommer med pensum fra skolen ..hun studerer førskolelærer ) hehe..den har slått an her hjemme.. ha celine på fanget og la hun få banke på hver dør i bokå.. så forteller du historien.veldig stas : )

Anonym sa...

Jeg kan anbefale Fisher Price sin ''Sitte og Gåbil Leke og Lære.'' Den fikk datteren min da hu var på lik alder som Celine, og har hatt mange kjekke lekestunder med den. Hun brukte den helt fram til hun ble to, og da mistet hun litt interesse, men synes allikevel at 15måneder bruk er bra, med tanke på hvordan disse små har faser med hva de liker. Håper dette hjelper, vett selv som småbarnsmor hvor mange valg det er innen leketøy til minsten. God helg!