søndag, mai 10, 2009

Baby-sko-shopping

I går var den store skoshoppedagen til Celine. Planen var å fyke inn til Oslo, jeg skulle ile inn i skobutikker (med en sko som passet Celine som utgangspunkt)mens mann og barn ventet i bilen.

Første stopp: Agnar Sko Hagen på Majorstuen. Det blir min tur, men damen i butikken ser strengt på meg og sier. Nei, her får du ikke kjøpe førstesko uten å ha med barnet!! Hæ??? Aldri hørt før! Ok ut i bilen , vekke og hente Celine. Inn i butikken, dame måler rundt og langs, bøyer og kjenner før hun bøyer til en pinne hun stikker i skoen. Finner frem de perfekte skoene til min lille brefota(!) prinsesse.
 
Det var nytt for meg at man ikke kan kjøpe hvilken som helst sko til en baby, men jeg skal være den første til å si at damen på Agnar Sko Hagen var utrolig flink!
 
På min favorittbutikk Jacadi fant jeg disse sandalene til Celine. Jeg er slettes ikke sikker på at de hadde gått gjennom nåløyet til Agnar Sko Hagen Damen, men de gikk gjennom mitt. Jeg synes at mye babyskoene på kjedebutikkene er veldig rosa, plast og glitter. Det er ikke helt det jeg liker men tipper det blir nok slik når Celine skal bestemme selv :)
 
Jeg bare må vise frem denne. Min herlige nabo Gunhild har slått til igjen. Denne gangen har hun heklet en rosa poncho til Celine, den er såååå søt.
 
Hun har heklet søte rosetter på fronten. Nydelig. Tusen takk.

Husk på min give-away her!

Christine

40 comments:

Ingun sa...

Nå blir Celine fin, det er en fryd å lese bloggen din.Jeg hadde slike sandaler da jeg var liten og det er over 50 år siden;-))Ungene mine hadde også samme slaget.Veldig bra sko til ei søt lita jente. God søndag...

Elisabeth sa...

Nydelige sko og sjal. fantastisk snill nabo du har. Likte de skoene veldig godt!

Andre etage sa...

Nydelige sko, jammen meg var det ikke bare å løpe inn å kjøpe sko nei. Der lærte jeg noe nytt idag.
Men er vel ikke alle som er like pirkete sånn...
Er ihverfall bra å handle hos folk som har peil.

Så flott poncho, så heldig du er som har en flink og snill nabo.

Ha en fin søndag:)

Anonym sa...

Hvilken fantastisk blogg du har!Jeg har enda ikke begynt å blogge selv,men får så mye inspirasjon av bloggen din! Bare det beste er godt nok for disse små og Celine er en heldig liten pike! Vet du hvilken oppskrift ponchoen er heklet etter? Ha en fin dag

hvitstil.com/Christine sa...

Hei Anonym

Takk for koselig kommentar. Jepp, jeg vet hvordan Gunhild har heklet den. Den er freestyle etter Gunhild. Hun bare hekler i vei. (Tenk å kunne det!)

CHRISTINE

Landcharm sa...

Så nydelige småting.

Anonym sa...

Nydelig Poncho, hun tar
vel ikke på seg oppdrag
denne nabo Gunhild vel?

Mona sa...

Så utrolig søte sko! :)
Viktig at de første skoene sitter godt, husker det var samme styret når lillebroren min skulle få sine første sko!!

Anonym sa...

Kjempefine sko-jeg liker den klassiske stilen selv:-) Inntil de er store nok til å bestemme selv, får jo mor boltre seg!
Den naboen der er det nok maange som ønsker seg..-ikke mange som er så snille og gir til naboen sin. Og veldig fine ting-Gunhild har vel ikke en blogg vel?
Ha en fin søndag,klem Hege.

Ida sa...

Så utrolig fine sko! Jammen kvikk dame du kom over på skobutikken da - mange ville nok bare gjort alt for å selge istedenfor å tenke på hvor viktig det er å måle barnets fot :-)

Superskjønn poncho - heldige Celine :)

klemmer

Hvitrose sa...

heisann:)
ja det er utrolig viktig "å ha med foten" som vi sier i skobransjen!!:)
det er så viktig at skoen er bred nok..og ikke for stor å ikke for liten.;)
Føttene skal vi ha hele livet,så da må vi begynne skikkelig fra start!
Flotte sko du har valgt ut!!de sandalene var jo bare kjempe skjønne!!:)

ha en fin fin søndag!!
klem Fra Bente:)

Simple Lovely sa...

Helt sjønne sko du har kjøpt til lille Celine:)!

Fru Fjeldhammer sa...

Så flotte sko..
Hun sko dama likte jeg!!

ha en fin søndag..
klem

Mette sa...

Høres ut som det kan være den samme butikken moren min har brukt i alle år. Kjøpte sko til eldstemann der, og blir nok en tur dit for å kjøpe til veslejenta, også. Dyktige folk der, ihvertfall!

Søte sko og en nydelig poncho! Slike naboer må man ta vare på...

Mio Casa sa...

Så flotte sko Celine har fått!! De hvite sandalene kunne jeg ha tenkt meg til lille snuppa mi også. Hun skal ha bunad på 17-mai, men syns det er litt unødvendig å kjøpe bunadssko nå som hun vokser ut av før de skal brukes igjen... Men de søte sandalene kan jo brukes hele sommeren :-).

BO sa...

Så skjønne sko, nydelig poncho og knalltøff støvsugar! Har hatt det så travelt at det har vore lite blogging -litt sånn racerfartblogging!

Vil berre sei at du hadde eit flott innlegg om pappen din -han virka som ein flott mann! Min tanke etter eg leste det, er at det er så bra at han fekk oppleva å møta Celine, å få oppleva det å bli bestefar. Du vil sjølvsagt alltid ynskja at han skulle også få opplevd livet vidare, og all lukka dykk opplever med den skjønne jenta dykkar.
På vår veslegut sin 2årsdag i år, døydde min svigerfar. Guten vår er oppkalla etter han, så bandet mellom dei var på ein måte litt spesielt. Bestefar var så kry over at han var oppkalla og han var gudfar til vesleguten. Så ofte tenker eg nett det at nå skulle bestefaren høyrt vesleguten vår -han hadde vore så kry! Akkuratt då føles livet trist og urettvis!

Ynskjer deg alt godt! Pappen din var og er sikkert så kry over deg og vesla prinsesso.

Masse klem

Susanne sa...

Hei! Takk for kommentar på bloggen min! Ble nesten litt skjelven, med tanke på at du er en av "de store"! Håper at det er greit at jeg refererer til bloggen din? Den er jo rett og slett nydelig, OG min favoritt! :)

-Susanne

jenny sa...

Så nydelige sko og poncho!! Heldige Celine :)

Kan jeg spørre hva de øverste skoene kostet? Er på skojakt til mini selv, og de så virkelig gode ut - i tillegg til å være kjempefine :)

varme hilsener!

Anonym sa...

Nå fikk jeg meg en god latter her og må bare dele en liten historie med deg. Jeg har nemlig vært gjennom akkurat det samme med min lille prins på Agnar Hagen. Damene der ser jo også kjempestrenge ut, nesten litt så man føler for å unnskylde seg for at man kommer inn. Men de kan virkelig sakene sine og er gode på det! Jeg hadde med Mamma dit en gang og da sa hun at da jeg var liten hadde hun kjøpt alle mine sko der, av akkurat de samme damene :-)

God søndag fra Trofast leser

hvitstil.com/Christine sa...

Celines nye Agnar Hagensko er av merket KAVAT og koster 500. (eller var det 550???)

Unknown sa...

De skoene øverst var jo bare supersøte!!! Hva slags merke er det? De fikk jeg også lyst til å kjøpe til eldste jenta mi. Hvis de fins i str. 3 år da... Hehe.

Unknown sa...

La først nå merke til at du rett over min forrige kommentar hadde svart på spørsmålet mitt. :) Takk, på etterskudd.

Anonym sa...

her har vi kjøpt skoene, de første årene til ungene på slike spesial barnesko butikker - akkurat pga at de måler ordentlig og finner uten å prøve og feile sko som virkelig passer. Jeg har nå problemer med vesla som syns ALT passer så lenge hun liker dem. Akkurat nå har jeg en sterk mistanke om at hun går med for små sko da hun klager over at det gjør vondt i tærne, MEN hun VIL ha de HVER dag!!

Linda sa...

Søte sko!

Enn om alle naboer kunne vært som Gunhild! Du er bra heldig du! Hun burde tatt imot bestilling, ike sant? hint hint :)

Anonym sa...

Haha, den episoden i skobutikken hørtes kjent ut.

De er kjempestrenge på Agnar Hagen, men så flinke! Jeg har sverget til dem i snart 8år nå. :)

Grugleder meg til å dra til og kjøpe førstesko til minstejenta. Hehe.

Anette

Ingrid sa...

Nydelige sko begge to;) Har du de romslig til henne eller? De så veldig nette og fine ut i størrelse...

Hilde sa...

Så utrolig fin poncho, nydelig var den!

Ja, det med skokjøp er virkelig noe av der verste jeg gjør for det er så utrolig viktig at skoene passer. Så¨å løpe inn for å kjøpe et par sko i farten, er jeg helt enig med skodamen at ikke går ann:-) Skoen må jo prøves på foten, at den sitter og at den er akkurat passe i lengden.

Søte sandaler, og liker du den stilen så må du sjekke ut Bisgaard hvis du ikke har det enda....nydelige sko og veldig fine og gode på en barnefot;-)

Karna sa...

Så skjønne sko du fant, og må si det var service...jeg visste heller ikke det, så....Godt det finnes slike butikker også.

Nå er dere klar til 17. mai da, med de skjønne sandalene....nusselige!

Anonym sa...

så herlig blogg du har!:) Nå blir celine fin, for ei nydelig lita jente.
mvh line m/spire i magen.

Frau Putz sa...

Jeg vil gerne ønske mig sådan en nabo! Hvor har du fundet hende?
:o)

Sikke søde sandaler - og de passer lige til ponchoen :o)

My little footprints sa...

Så nydelige små sko! Jeg hadde nok blitt litt forbauset selv om jeg måtte hente ungen ja! Men hun gjorde det sikkert i beste mening! Nå slipper de små tottene å få klemming både her og der og røde trykkmerker ;) (selv om jeg har litt vanskeligheter med å tro at det blir laget veldig dårlige sko til så små føtter ;)..)
Ønsker dere en fin uke!

et kjært hjem sa...

Så utrolig fine sko, spesielt de med stjerner!

Photo-Me-Life sa...

Dette var kjempelekkert!!!

Herregud, leser om dramaet der du bor nå, huff a meg:(

Havets Datter sa...

Hørte om dramaet jeg også! Håper du og dine har det bra!?!

Mette sa...

Har fulgt med på nyhetene jeg også...håper dere har det bra!

Frk. K sa...

Tenkte på deg og dine da jeg så nyhetene i stad. Håper alt er bra med dere! :)

Solveig sa...

he he! ja sånn kan det gå når proffene går til verks. helige sko! snuppis fikk sine første i går, lisbeth dahl har visst vært ute å heklet babysko:) hihi! smil!

Fru Luna sa...

Hei :)
Nydelig poncho! En slik nabo vil jeg også ha...
Hørte også om skytedramaet og måtte inn å sjekke at alt var vel med dere.
Klem Linda

Anonym sa...

Trist med uroligheter og skyedrama på Nesøya, håper alt er bra med dere! Klem

Stine sa...

Ser jeg ikke er den eneste som tenkte på deg da jeg leste på vgnett i kveld... Håper alt er bra!