fredag, mai 08, 2009

Tusen Takk

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer jeg fikk i går. Takk for blomster og kort. Takk for mailer, smser, telefoner og klemmer. Det varmer veldig.

Christine

4 comments:

Bitteliten sa...

tårene triller - trist lesing under om din far! Kondolerer så masse! Slike ting er så meningsløse! Vi hadde det lignende rett før jul da min spreke bestemor døde i slutten av 60 årene... sorgen er fortsatt like sterk...

ønsker deg en god helg!

Mette sa...

Kjære deg! Nydelig (og dypt rørende) innlegg du skrev om faren din. Tårene trillet da jeg leste det. Det er så meningsløst at noen kan rives bort fra en så brått. Og det å miste noen så kort etter "den største opplevelsen man kan ha", må være ekstra sterkt. Det å få barn er jo en temmelig stor omveltning i seg selv.

Mette

Kort og Søm sa...

Alltid trist når noen som står en nær faller fra.

Fredrikke

Unknown sa...

hei du....
Hm...jeg leste ikke bloggen i går, så dette får jeg med meg i dag.. Leste gårdagens innlegg og det var sterkt.
I 2001 døde min pappa også av hjerteinfarkt, han var alene i leiligheten sin i Narvik og jeg fikk oppringning av politiet om de kunne ta seg inn i leiligheten fordi naboene ikke hadde sett ha på et par dager...
Vi hadde snakket sammen tre dager før.
Politiet fant ham død. Jeg bor sørpå og det var godt da politiet ringte opp senere på natta (vi fikk vite om dette sent på kvelden) for å høre om det gikk bra med meg/oss. Slikt sitter.

Vel, dette ble veldig personlig, som ditt...
Pappa hadde bursdag 12. mai, så den dagen blir spesiell. Det er derfor jeg har lagt trekning på min lille utlodning da..

Jaja, noen tanker om tingene.

God klem til deg fra Nanni