fredag, mai 22, 2009

Nydelige gaver

I det lengste har jeg håpet på sol og fint vær slik atjeg kunne ta bilder av de nye putene og pleddet mitt, men siden terrassen ikke har vært i nærheten av tørr engang får jeg vise dem frem inne. (Jeg får ta bilder i riktig miljø senere)

På mandag hadde Celie og jeg besøk av mor og datter fra bloggen Tomines hjem, og de hadde med presanger!! Disse to nydelige putene og ett pledd  fra Florence. 
Tusen takk snille snille dere.
 
Putene er strikket. Det vises ikke på bildet, men puten bakerst er også flettestrikket.
 
Pleddet  i mykt og deilig flettestrikk!
 
Passer perfekt på vår terrasse.
 
Heldige Celine fikk også en gave i Posten forleden. Lille Can Aksel fra bloggen Uniktliv hadde vært i København og kjøpt gave til Celine. Tusen takk til Can Aksel og Mamman.
Nå er det pakke pakke pakke. Helt utrolig hvor mye lille Celine må ha med i forhold til oss!!! Jeg har skrevet liste med hva vi skal ha med, men selve pakkingen utsetter vi som vanlig til siste sekund. Kanskje i morgen. Etter listen å dømme frykter jeg at det kommer til å se ut som vi skal flytte......

Christine

6 comments:

Vibeke / Mammas Hus sa...

Jeg er helt elendig på å pakke, har alltid for mye med meg. Men du kan banne på at jeg søler meg ut den gangen jeg tar med meg bare akkurat nok. ;P Og til Hedda....Hjelpes...


Ha en herlig helg og tur, kose dere masse!!!! :)))


*stor klem*

Maria Alexandra sa...

Lykke til med pakkingen dere og god tur!

Villa von Krogh sa...

Så spennende med nytt kontor da! Det er jo så fint der!
Mannen min vet hvem din mann er. :)
Ha en fin helg på Nesøya!
Klem fra meg :)

Monicas sa...

dette va da fint du...flott pledd:) god tur til deg og dine...om du vil være med på trekning...stikk innom bloggen min da vel....klem fra et nord i sol....(må bare skryte litt)

Unknown sa...

Så fine ting du har fått! Håper dere får en strålende tur. :)

Hege sa...

De putene var jo veldig lekre.. akkurat min stil!! Var inne på siden du hadde linket til.. men fant lite med informasjon om hvor jeg får kjøpt dette.. men men!!

Veldig koselig blogg!

-Hege