tirsdag, mai 19, 2009

Toaster

Da jeg skulle flytte hjemmefra for 400 år siden fikk jeg en brødrister i gave fra tanten min. (Den ultimate flytte hjemmefragave til en ung student) Den har fulgt med på flyttelasset fra studenthybelen, til diverse bo kollektiv, til leiligheter og nå er den her i rekkehuset på Nesøya. Nå snart skal den gamle brødristeren pensjoneres, for den virker ikke som den skal lengre.
 

 
Jeg tror en av disse to skal få ta over eller vil noen anbefale noe annet???

I går fikk jeg noen fine presanger, skal vise dem frem snart!
Christine
Posted by Picasa

15 comments:

Villa Creme sa...

Helt enig at i at en av disse to passer hos deg! Dualit er kjempefint!
Du fikk vel Dualit hurtigkokeren av Mor-i-nord for en stund tilbake (hvis jeg ikke husker heeelt feil?) Syns det er fint å ha ting i samme i serie.
Husker de solgte ut Dualit produktene med 30% eller 50% rabatt på Lefdal Hamang, du kan jo sjekke det for sikkerhets skyld...:)

Anonym sa...

Flotte begge to, jeg
likte best den nederste!
Men de er jo hvite så de
passer jo godt begge to hjemme
hos deg!
Vi ønsker oss en selv vi,
vi hadde en i børstet stål
men den fungerte litt dårlig og
vi brukte den derfor lite, så nå
har vi ikke hatt brødrister på et
par år og sønnen i huset og jeg savner ristet brød en gang i mellom :)

Ha en fin ettermiddag!

klem ann-christin

Susanne sa...

Den øverste Dualitten selger vi på Kitch'n, og har hatt mange bra tilbakemeldinger på den iallefall!:)

Mio Casa sa...

Hei!
Jeg hadde tenkt praktisk å tatt den øverste! For den har plass til flest brødskiver :-). Mine to eldste er veldig glad i ristet brød, og da må jeg si det er praktisk å kunne riste 4 brødskiver samtidig :-).

Mor i Nord sa...

Dualit selvfølgelig - den gamle modellen m/vipp for åta opp brødet. Husk ekstrautstyr ( det fikk vi etter at du flytta hjemmefra) Et lite stativ på toppen der du kan legge croissanter , boller, rundstykker for å lune/varme dem. På bildet har den bare 2 rom - den finnes også m 3 eller flere. Ta den m 3 rom der det tredje er stativ m håndtak for sandwi.
Varm klem !

Mor i Nord !

Vår lille hage sa...

Disse to var helt lekre! Men kanskje spesiellt den hvite.... Ha en fin kveld !

aase sa...

Stemmer for plass til flest skiver jeg og!! Kjedelig å vente hvis man er flere!! hadde ikke ventet at du viste noen andre en hvit da!! rålekkert er det!!

Nydelig 17.mai feiring hos dere!! Celine var jo bare så flott!! Har du sydd?? Jeg er nettopp ferdig med en kjole til Viktoria!

Klem fra lierbonden!!

Kari sa...

Jeg har kikket på begge de to brødristerne fra Dualit. Lekre begge to, men prisen var ganske så mye høyere på den ene. Jeg spurte om hva som egentlig var forskjellen, men det kunne ikke ekspidetøren svare på... Får følge med i hvem du velger og hvilke råd du får.

bea-cici sa...

hei!
jeg vet jeg har lest det før, men finner det ikke på siden din igjen. en gang leste jeg noen tips om hvitfarge?er stadig på leting etter den perfekte hvitfarge. er lei av å se gultoner i hvitfargen, hvis du skjønner hva jeg mener;) har du noen tips til meg?besøk gjerne siden min. hvilken farge har du brukt på vegg? tak? gulv? trenger sårt noen tips og råd.
på forhånd takk!
klem bea-cici

Monicas sa...

heisann....sitter på nattevakt å ser igjennom den flotte reine bloggen din;:) ser du har en liste over ferdighus, og om du klikker deg inn på blå bolig, finner du flere flotte og LITT rimeligere hus, sies det...ha en flott aften

RA/finetingtingeling sa...

Begge er kjempefine! Eneste rådet jeg har er at jeg ville kjøpt en rister som regnes for å kunne "riste" bagels også. Da blir bruken litt mer allsidig og du kan varme skiver, bagels, rundstykker, pitabrød (!), polarbrød osv! :)

Lykkelita sa...

Har ikke peiling på brødristere, har jo min gamle som fortsatt funker og rister brødet.
Skulle bare legge igjen en klem og si hei!!
Tudeluu:)

Anonym sa...

Jeg har KitchenAid brödrister og den er super god, gir fra seg en liten "pip" naar brödet er klart! Lykke til i jakten paa den pörfekte brödristeren ;-) Hilsen fra östkysten av Ísland.

sjekk 123.is/baraanna

og titt paa "Myndir" da ser du kva jeg driver paa med!

Helene sa...

Fann din blogg eftersom din mor hittat min och kommenterat på mitt inlägg om Kolmårdsmarmor.
Gillar också vitt men är mer åt det asiatiska/japanska hållet.
Det ser du om du kollar min blogg.
Vilken fin flicka du har.
Själv har jag stora barn, Ludvig snart 19, Vilhelm 17 och Matilda blir 13 i december.
Ha en trevlig helg!
Helene

Strikkelaura sa...

Vi har den lille på bildet fra Dualit. Jeg liker den ikke, synes den er for stor og tar for mye plass, i tillegg rister den brød ganske tregt..

Sverg til min brødrister nr 2, en enkel Wilfa. Dualit blir plassert på loftet! ;)

(PS! Var samboer som hadde Dualit da han flyttet inn til meg.)