søndag, mai 03, 2009

Hagearbeid

Husbonden og jeg var på vår årlige tur til den lille krydderhagen i Lier. Vi kom hjem med massevis av planter.
 
Faktisk så mye at Husbonden har kastet seg i arbeidet med å lage en liten ekstra krydderhage til meg. Vi har vært på Bauhaus og kjøpt stein som vi skal bygge bed av.

 
Satser på at det blir bra når vi er ferdige.
 
Celine er med ut i hagen. Her med skrujern og malekost. Tidlig krøkes den som god krok skal bli!


Her er vi på vei fra bursdagsselskapet. Celine går støtt som bare det, men er livredd for å slippe mammas hånd. Det får komme når det kommer. Husbonden var jo nesten konfirmant før han gikk, så alt før det får være en bonus....hihi
Bursdagsgaven til Sara får jeg vise frem i neste innlegg, mine bilder var ikke så bra, så da venter jeg til jeg kan rappe bilder fra min venninnes blogg :)

Christine


8 comments:

Familien Tuv sa...

Sara takker så mye for den kjempefine presangen!! Har lagt ut masse bilder:)

uniktliv sa...

Ser deilig ut med urter da.. og for en aldeles nydelig kjole Celine har paa seg ::))

Vi ogsa gleder oss naa til a flytte .. vet det staar 27 urter og venter pa oss.. samt ei lita steinröys med markjorber...

Unknown sa...

Ja, det er deilig når man kan gå ut og grave litt i jorda! Gøy for barna også. :) Kjempefin kjole du har sydd til Celine!

Silje sa...

Så flotte urte du har handlet inn, blir spenende og se hvordan det blir hos deg.

Og Celine er like herlig som altid.

Klem Silje

My little footprints sa...

Så nydelig den lille tulla di er! Og så flink du er til å sy kjoler! Tittet på kjolene du har sydd litt lenger ned i bloggen også!
Ønsker deg en fortsatt fin kveld! Klem Beth

Lykkelita sa...

Så nydelig Celine var i kjolen sin:)
Morsomt med urtebed - kos dere!
Klem!

Silje sa...

Herregud, det er jo ikke snø igjen!! Så heldig dere er!!:) Vi har kastet sand på snøen her for å få den bort, så bi håper den forsvinner snart! Gleder emg til hagen får vokse opp, og styre og ordne litt!:) Nydelig liten jente du har!:) Morsomt med litt hagehjelp;)

Lykkelita sa...

Takk for den fine kommentaren. Vi er familie og familie skal være der for hverandre! (Selv om vi vet at det ikke bestandig er sånn...)Men husk på det, vennen min! ALLTID vil jeg være her for deg!

Glad i deg også.