mandag, mai 11, 2009

Tremenningen Tomines Hjem

Aller først:
Jeg har fått masse mail og spørsmål om vi har det bra på Nesøya, og det har vi. Selv om det har vært en hagledesperado løs i nabolaget, så har han ikke vært hos oss.

Da jeg skrev innlegget om pappan min i forrige uke fikk jeg mail fra en annen blogger Tomines Hjem. . Vi er tremenninger skrev hun til meg(link her). Etter litt mailing frem og tilbake i helgen dro Celine og jeg på utflukt til Tomines Hjem i dag.

Og for en dag vi har hatt. Nydelige V og datteren tok med Celine og meg på lunsj på Hadeland.

Skravla har gått i ett i hele dag! Vi var ikke hjemme før lenge etter hagledesperadoen hadde gitt seg. Og glad er jeg for det.


Celine koste seg i selskap med den nyoppdaga familien på pappas side. (jo, jeg viste jo om dem, men ikke at de bodde så nært!)
V tok oss med på de nydeligste små interiørbutikker på Hadeland.

Denne lampen falt jeg for, men kjøpte ikke. Nå angrer jeg litt! 

 

Nydelige barneklær og ting til barnerommet. Sjekk vimplene!
 
Massevis av Cupcake og de FINESTE barne pysjamaser fra Green Gate. Jeg kjøpte noen kopper (Green Gate) og litt smått som jeg glemte å ta bilder av, men det kommer en dag for det i morgen.

Tusen takk for en fantastisk dag, og vi gleder oss allerede til neste gang v skal møtes- om en uke. Tusen takk for alle klærne Celine fikk av lille prinsessen. Besøk gjerne Tomines Hjem her, det er et nydelig hjem. Det kan jeg skrive under på!

Christine

12 comments:

Frk. T sa...

Hei Christine.

Grusomt det som har skjedd på Nesøya idag, tenkte faktisk på deg isted..

Tenkte bare jeg skulle si at de har den lampen på home & cottage også, hvertfall hadde de det når de åpnet i mars. Kanskje nærmere å reise dit hvis du ombestemmer deg? Har hatt lyst på samme lampen selv; )

Ha en fin uke!

Tomines hjem sa...

så søt du er... tusen takk for idag.. gleder meg til å se dere igjen..!!

Monica sa...

høres ut som dere har hatt en fantastisk dag. den lampen var helt nydelig:) Må nok ut igjen å shoppe hihi;) Jeg er også slik at jeg av og til kommer hjem så angrer jeg så mye at jeg farter ut igjen hihi;) Gleder meg til å se hva annet du har kjøpt:) klem monica

Nan sa...

Lampen er kjempefin, saa vi kjøpte to stk til vårt nye hus, på Molly & Molly i Honefoss.

Unknown sa...

Så koselig! Og det så ut som en godtebutikk uten like den butikken med barnetingene. :) Ha en god natt!

M sa...

For en fantastisk historie, det var sikkert en mening med at du skulle skrive om det...og "få" en tremenning i voksen alder.
Flott lampe, jeg så den på Home & Cottage jeg også.

LIVS LYST sa...

Så koselig da!

Hilsen L-jo

Photo-Me-Life sa...

Helt forferdelig det som skjedde på rolige Nesøya. Måtte oppdattere meg på VG nett i dag. Vi lever i en syk verden, jeg blir skremt.

Så artig å finne slekt, det så ut som en riktig hyggelig dame og at dere har STOR kosa dere!!! SUPERT at dere fant hverandre

My little footprints sa...

Så trivelig med "nyoppdaga" familie! Og i tillegg med blogging som samme interesse ;) Må jo være kjempekoselig! Se ut som om dere hadde en fin dag! ;)

♥bagatellar♥ sa...

Så tragisk det som skjedde på Nesøya i går. Mitt søskenbarn bor like ved, og det må ha vært svært uhyggelig for alle som bor der ute. Så koselig at du møtte tremenningen, en oppdager stadig nye relasjoner gjennom nettet.

aase sa...

Så herlig å møte familien så nærme da!! Ser jo ut for at dere koste dere ja!! Hadeland er et nydelig sted!!

Å for et vakkert hus de bygger du!! Min drøm helt klart!!

Håper vi kan møtes til et lite bloggtreff før sommeren!!

Anonym sa...

Hei,

Ja grusomt det som har skjedd på Nesøya!

Den lampen var helt i min gate og skal stå på ønskelisten min fremover også!!!

Så gøy å treffe familie gjennom bloggen, veldig artig :) :)

Klemmer