fredag, september 25, 2009

Litt barnehagetøy!

Noen mammaer har spurt om jeg kan vise hvilket tøy jeg har kjøpt til barnehagestart. Jeg prøvde meg på å ta bilder selv, men jeg fant ut at det var bedre å sakse fra nett så her er noe:
barnehagen
Min venninne gjorde meg oppmerksom på at vinterdressen fra COOP var årets testvinner i Foreldre og Barn. Jeg har vært på Coopén i dag, men desverre skulle ikke dressen komme inn før i desember....MEN....de hadde inne fjorårets vinner og den kjøpte jeg. (kun 550 kr- damen i butikken mente årets modell ikke var forandret noe mer enn fargene) Det eneste bilde jeg fant er det i midten der dressen er brun. Celine fikk blå. Den andre blå dressen på bilde er en skalldress, beregnet for høst og vår.

Jeg er ikke så glad i rødt og vinrødt- og jeg synes at nesten alle jenteklærne er i disse fargene. Da velger jeg heller blått!

I morgen skal vi finne vintersko til Celine. Barnehagen anbefalte cherrox og goretex.

God fredag kveld.
Christine

13 comments:

mistin sa...

Da skal jeg jammen handle dress på coop. Bør jo ha to så da er det i boks. Takk for tips.
Kjøpte HH parkdress på coop, de hadde igjen en så den fikk jeg for halv pris.

mistin

cocobongoo sa...

Kjekt å se! Mørkeblått er såå klassisk og praktisk.
Tips: Hunter-støvler finnes nå i små str og er super med fleece-sokker, istedenfor cherrox.. Sorel er super til vinteren :)
klem fra 3-prinsessers mamma

Fru Jensen's sa...

Det ulltøyet fra Janus er helt fantastisk, lille jenta mi på 3 velger det når hun selv får velge ull♥
Helt enig; blått er bedre enn vinrødt!
Lykke til på jakten på vinterstøvler! Vi skal ut og kjøpe Ecco Goretex imorgen=)

marit`s boble sa...

Heia;)
sportmann har en barnehage pakke som er kjempe genial:) mye for pengene og kjempe kvalitet;)

God helg fra Molde:D

Memories sa...

Jeg anbefaler sorel eller kamik vintersko. De er super! Og ull er jo et must:) Enig i at blå er bedre enn vinrød!

God lørdag:)

Anonym sa...

hei, hei
Fin blogg du har ;o)
Sjekk ut stovelbutikken.no. Det er barnehage støvler!! Tåler ned til -30c og opp mot +18. De 100% vanntette og de puster. Ett must!!

Anonym sa...

Hei.
Vi hadde Cherrox i fjor - jeg var ikke helt fornøyd. Har kjøpt Sorell med ekstra ull-såle i år. Flere av de ansatte i bhg anbefalte dem for vinteren. Det samme gjør min kjøre søster som har tre aktive gutter på 5, 7 og 9.

Mvh
Fru H.

Anonym sa...

Anbefaler også Sorel vintersko....de er varme og så blir ikke barna våte på beina når det er litt vått ute. Jeg har bare brukt Sorel på min gutt fra han begynte i barnehagen og nå er han snart 8 og bruker det enda :)
Men cherrox er uten tvil det beste når det er veldig vått vær og det er begynt å bli kaldt ute slik som nå. Der anbefaler jeg Viking sine...de er helt fantastiske. Vi er på 3 året med de nå.
Coop sin vinterdress er veldig bra ja.....men Name It sin er også veldig bra. Synes faktis de er bedre enn Reima.
Jeg jobber som ped.leder i barnehage og opp gjennom årene har jeg satt mange forskjellige typer klær og sko, og en ting kan jeg si....det dyreste er ikke alltid det beste.

Klem :)

Anonym sa...

Hei !
Noen tips fra en 3 barns mor
( 16, 6 og 3 år ) Det stemmer at dressen fra Coop er testvinner, Reima dyr , derfor 2.plass
Dressen til Lassie er produser av Reima , men koster under halve prisen.
Har selv dress fra Mikk-Line og Minimo i tillegg til Reima
Tester ut Name it sin høst dress nå, HH dressen jeg kjøpe i våres puster ikke ,så hun blir fort klam og får utslett ( hun er atopisk ) Bestiller mye fra Danmark og i design som ikke så mange andre har, på denne måten har vi sluppet unna at dresser og annet blir forbyttet.PRAKTISK
Jeg har eget imprignerings program på vaskemaskin, dressene må jo etterbehandles etter en tid. Skal vrenges før vask og ikke sentrifugeres på høy omdreing( fibrene blir ødelagt)Ikke skyllemiddel selfølgelig.
Mine erfaringer er å søke på nettet etter : Test av feks vinterstøvler, parameterne er ulike.Jeg trenger feks IKKE en dress som har scoret høyt på slitestyrke til minsten, da hun ikke sliter slik som gutten på 6år For henne må dressen score høyt på varme og at dressen puster.
Nesnalobben er supervarm vintersko.
STORE variasjoner på goretex
( se test )Ser flere anbefaler Sorel , har hatt(har ) disse, men supplerer med andre som er enda varmere da Sorel ikke er av de varmeste.
( har barn som fort blir kalde på føttene )Cherrox skal helst ikke brukesi -under 0 blå.Fine på denne årstiden og i slaps.
Har prinse og prinsees ull, viktig med rigtig vakemiddel , ellers tap av varme.
Dette ble mye thi-hi.
Klem mortil3

Anonym sa...

Hei igjen....glemte en ting.
Drar kjensel på kluten eller KOSEN som den heter her i huset. Prinsessa mi har akkurat samme. Har hatt..........MANGE.
Helt avhengig ENDA (men kun om natten nå )
Har vært gjennom fasen med en hvert sted ja ha ha ha .

Klem mortil3

Rita Yosra sa...

Dock boots e å kjemmpebra, vi har de istedefor sherox, ikke så stor å klompat. E kjemmpe fornøyd med de! Fint når de nettopp har lært sæ å gå....

June sa...

Hei! Jeg har også kjøpt dressen fra coop fra ifjor og det var godt å lese her at det ikke var så mye mer enn fargene som var endret.
Takk for info:)

Beate sa...

Her i huset skal vi også teste ut Friends dressen fra Coop i år, og har vært tidlig ute med å anskaffe den (fjorårsmodellen). Den virker veldig solid, og det lover godt! Har ellers vært innom Stormberg, som ikke holdt mål i det hele tatt, Polarn O. pyret, som jeg heller ikke var veldig imponert over og Reima, som til nå har vært best.