lørdag, september 05, 2009

Om å bo seg blind!

Da vi flyttet inn i huset vårt var vi begge enige i at peisen ikke var så fin, men å bytte den ut fikk komme i annen rekke. Det var en god del annet oppussingsarbeid som måtte prioriteres........
 
Tidligere i uka var jeg på besøk hos ei av jentene i barselgruppa som bor i det nydeligste huset en kan tenke seg. Hun hadde fyr i den vannvittig kule peisen, og da slo det meg- hva skjedde med peis-planene våre? Vi har rett og slett bodd oss blind på den peisen. Vi ser den ikke lengre!

 
I kveld har jeg surfet bitte litt på nettet for å finne den perfekte peisen, men har ikke funnet den enda. Vi ønsker oss rene linjer og glass(som ikke soter).

Det er viktig å bo seg inn i ett hus. Finne ut hvordan det er praktisk å møbelere, men det er jammen meg lett å bo seg blind også! Jeg sitter og titter rundt i stua her og ser flere skavanker som jeg ikke legger merke til i hverdagen. 

Avslutter med en liten collage med bilder av Celine fra barne.tv i dag. Hun levde seg helt inn i Små Einsteins på Disney-kanalen.

Christine

16 comments:

CamillasVilla sa...

Så mange fine peiser, det er virkelig valgets kvaler!

Jeg har en liten gutt på omtrent samme alder som lille Celine, han er født 3. mars 08 - så 1 1/2 år nå. Og han er også virkelig interessert i små einsteins, for ikke å snakke om Drømmehagen... *sukk*

Fine bilder av Celine, mange ansikter på den lille frøkna der! :)

God kveld videre!

Hilsen fast leser:
Camilla
fra Camillasvilla.blogg.no :)

irina sa...

For noen nydelige bilder av celine !!

Og ja det er lett å se seg blind...mange ting her også..men så blir det litt sånn har det vært der til nå.kan det like godt vente litt til...til jeg er ferdig med ...

Koss går fdt med stolen du trekker om. Kunne tenke meg å gå på møbeltrekkningskurs har du noen tips ??

Stoooor klem

Margrethes hus og hage sa...

Man blir blind på sitt eget. Ingen tvil om noe annet :) Syntes peisen deres var fin, jeg da ... det er mye lekkert på markedet. Selv ønsker jeg meg en hvit kakkelovn... *drømme*

Ha en fin lørdagskveld! hilsen Margrethe

Therese fra huset med de rare i sa...

Det er virklig lett å bo seg blind ja!! Vi har hele huset fult av steder det trengs å belistes vi da, men får aldri gjort noe med det... ser det virkelig ikke lenger!! Men jeg synes peisen dere har nå er virkelig sjarmerende jeg da:=)

Havets Datter sa...

Du har så rett så rett!!!
Vakre bilder av Celine.. hun er så skjønn ;O)

Ha en fin kveld..

sylvia sa...

mange flotte peiser,likte veldig godt den som ser ut som et æl på gulvet,herlig.lykke til med peis valg,den rette dukker opp.
ønsker dere e flott helg fra sylvia

aase sa...

Nydelige bilder av Celine!! Du MÅ bare begynne å scrappe for fullt ser jeg!! Å du...har vi ikke snakket om at vi ALDRI skal diskutere peis??? Har du sett vår.....dån!!!

Anonym sa...

hihihi
Skjønner hvorfor du utelater den peisen på blogge bildene dine.....enig med deg skikkelig stygg.
God søndag

Mette Marit (fra Holmen,ikke Skaugum)

Lena sa...

Oooh - mange lekre peiser!!!

Mange artige bilder av lilleprinsessen! Det er artig med barnetv...

Monicas sa...

Heisann!! Kjenner at jeg drar på smilebåndet når jeg ser morsomme og fine bilder av jenta dåkkers:)...du, den peisen som henger i glass..o lykke...likte den, om den kanskje er litt upraktisk....ha en flottings søndag

RMnorge sa...

Ifm. nybyggingen skal vi ha 2 gasspeiser montert. Har ikke helt bestemt meg for endelig design ennå, men det jeg vet er at jeg vil ha gjennomgående peis i veggen mellom kjøkkenet og spisestuen. Stilig og praktisk!

Ha en finfin sønsdag!

*smil* fra Vest!

fru Storlien sa...

Kjenner meg godt igjen i at man bor seg blind, vi flyttet for tre år siden og da var alt fint og flott men nå ser jeg at et og annet bør skiftes og fikses.

Karin sa...

Celine er såååå nydelig,så arti å se bilder av henne,når hun ikke vet hun blir tatt bilde av. Det er helt rett som du skriver at man kan bo seg blind. Pga det du skrev har jeg sett mitt hus med nye kritiske øyne,vi har å en ovn som ikke er så innmari fin,men som man ikke ser i hverdagen. Å mange andre ting som man ikke ser fordi det er der hver eneste dag. Lykke til med peis- tittingen,du finner helt sikkert noe som passer dere.

Anonym sa...

Jeg syns det er veldig bra at vi bor oss litt blinde jeg. Alt trenger ikke være så perfekt, det skal være sjarmerende og hverdagslig koselig også:)
Syns peisen deres er fin, hvit(!)- og koselig jeg:)

Klem- Anne uten blogg og uten peis:)

Anonym sa...

Jeg skjønner hva du mener med å bo seg blind, men peisen deres er jo kjempe fin!! Mye koseligere enn de moderene med glass å stål! Det kunne jeg aldri ha tenkt meg. Fin hvit peis som er koselig og veldig klassisk!
Christina :)

Bea sa...

Så enig med Christina! Dere har jo en flott klassisk peis som ikke blir umoderne med det første. Sikkert deilig å tilbringe hustrige høstkvelder foran den;-)