torsdag, september 17, 2009

Servietter

Det er mange som har sendt meg mail og spurt om jeg kunne sy servietter til dem, men siden IKEA sluttet å produsere ritva serviettene som var godt egnet til å brodere på, så harjeg vært tom for servietter.
Nå har jeg kjøpt inn en ny type servietter som er dyrere, men utrolig søte med hullsøm. (ok- jeg kunne ha strøket servietten- det ser jeg nå)
Jeg prøvde å forklare venninnen min hva hullsøm var fornoe, men tror ikke jeg klarte det så bra, så her er bilde av hullsøm.

Beklager til dem som jeg ikke har kunnet hjelpe, men nå har jeg altså kjøpt inn litt ekstra. Send meg en mail på christine@hvitstil.com
så kanskje jeg kan ordne det nå!

Christine
Posted by Picasa

13 comments:

aase sa...

Utrolig nydelig.............rett og slett perfekte!! Det skal bli en fryd å dekke bordet med disse i Julen!!! Rekker vel egentlig ingen selskaper før det!!!!

Anonym sa...

Oy det var lekre servetter, hvor har du kjøpt de (uten monogram :)?

hvitstil.com/Christine sa...

De er fra utlandet, men Åhlens har samme med hullsøm har jeg sett

Monja sa...

Så fine de var....og takk for at jeg nå vet hva hullsøm er:) det var jo veldig fint.....lurer på å anskaffe meg en slik broderingssak fra Janome jeg også...men ikke særlig teknisk annlagt av meg, redd den bare blir stående å støve bort, fordi jeg ikke kommer til å skjønne noe....jaja;)ha en flotters dag....

hvitstil.com/Christine sa...

Hei Monja

Du trenger ikke være så teknisk for å brodere. Jeg tok ikke kurs eller noe, man lærer litt etter litt. Ikke vanskelig i det hele tatt!

Klem C

Mariann sa...

Helt enig med deg Christine, tvungen pappa-perm blir helt feil for oss. Prøvde å stemme Høyre, men hjalp ikke noe :-) Ha en fin dag, og nydelige servietter du har fått tak i.

Anja sa...

De var kjempefine! Har sendt deg mail :)

Grete sa...

Hei, på ikea skulle det komme nytt sortiment , bla nye servietter. Så en kan jo håpe, har lett litt rundt men ikke lett å finne . De du har fått tak i så lekre ut.Og med din "hånd" blir det nok vakkert.

Grete

Kathleen sa...

For en fin header du har fått deg :)

Christina sa...

Takk for det!Jeg skal si fra hvis ikke finner noe kakestæsj;)

Fikk du sett etter bord foressten?(ikke meningen å mase på deg kjære!)
Serviettene var kjempefine.
Jeg har bestilt bla fra Ellos også.

Klem fra nord

Karna sa...

Kjempe fine servietter, nydelig med den hullkanten!

Her går det i vedfyring, ble litt vel mye av det gode i går, så da var det å sette opp terrassedøren og lufte litt...he,he...er ikke så kaldt, men bare måtte....

Ha en fin helg!

Christine Louise sa...

Hei hei :)
Nydelige servietter. Kan jeg spørre hva det vil koste med servietter fra deg? Med monogram :)
Syntes det er så flott og du er jo så dyktig.

Klem fra Christine :)

Gry sa...

De er så flotte de serviettene du lager! Du er kjempeflink! :)
Er også nysgjerrig på pris!