lørdag, januar 09, 2010

Der ingen skulle tru at nokon kunne bu!

Det stemmer vel ikke helt. Vi bor 22 minutter fra Narvik by i gjestehytta til Mor i Nord. Jeg tror det er ca like langt fra Nesøya til Oslo som det er mellom Narvik og hytta. Forskjellen er veiene. Stedvis er det faktisk bare plass til en bil på veien- så smalt er det faktisk. Likevel nyter vi å kjøre til byen om morningen. Ikke en eneste bil som står i kø! Faktisk køfritt!

Her er den deilige utsikten vår (som vi kan nyte mellom halv ti og halv to når det er noe dagslys). Fjord og fjell. Bildene er tatt midt på dagen i dag, men skumring er så godt som det blir :)

Hytta. Vi er i gang med oppussing. Jeg var en sving innom Far i Nord sin snikkerbu. Planen var å lage to hyller til  yttergangen, men jeg oppdaget ett salg i byen- så det endte med at jeg kjøpte hyller.

Det er GLATT her. I dag var vi på Sporten og hentet piggsko som vi fikk i julegave. Det er det absolutt smarteste skoparet jeg har! På vei til Sporten var jeg nær ved å flate ut flere ganger- vi snakker speilholke! På vei ut av Sporten gikk vi støe som fjell forbi 2 trailere som stod fast på flat bakke.

Christine

15 comments:

Kort og Søm sa...

For en utsikt!!
Trives dere så langt?
Klem Fredrikke :o)

Therese sa...

Så godt å høre at dere har det så fint og trives. Jeg er så spent på å se den dagen dere har fått kjøpt dere drømmehuset, det blir nok en spennende vei å følge dere dit. Masse lykke til med hytteprosjektet så lenge :)

Tina - Oppussing og Drømmer sa...

Både ser og høres super koselig å kunne reise fra byen og bosette seg i mer landlige omgivelser! Har en venninne som er fra Narvik, som har bodd i Bergen i flere år, og flyttet tilbake til Narvik for noen år siden. Hun stortrives der!
Ha en fin kveld. Gleder meg til å følge utviklingen:)

Anonym sa...

Nydelig utsikt,
rart å tenke på
at du bor der ...!
Det ser ut som det
er mye mindre snø der
hos dere enn her i Oslo
faktisk, litt rart ...!
Vinteren er i sør Norge nå
og dere i Nord har mildvær ...!
klem

Hjemmekjær sa...

Ja, sko med pigger er nok tingen nå om dagen... Så flott utsikt!

Husdraumen/Anita sa...

Kjekt at du er i bloggemodus igjen!
Har sakna innlegga dine:)

AnnaJohanna sa...

For en fantastisk utsikt og natur!! Ikke rart dere trives her:-)

Ønsker deg en riktig god helg!!

Klem Johanna

susan`s side sa...

Så fint at det går bra med dere der oppe i Nord. Blir spennende å følge dere videre.

Kathrine sa...

kjøring på Østlandet og i Nord er noe annet ja - selv pendler jeg 10 mil hver dag og bruker 75 minutter, i Bærum brukte jeg 45 minutter på 15 kilometer med buss...... MMasse lykke til videre :)

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Så flott at dere får bo på gjestehytta fram til dere finner dere noe eget... :)

Her hos oss er det skikkelig ruskevær i dag og all snøen som kom på torsdag og fredag er regnet bort...

Klaffen sa...

WOW - jeg tror du vil kosedeg glugg i hje resten av livet! Fantastisk! Kos dere mase Christine. klem på en deilig søndag

Ingun sa...

Skal bli veldig morro å følge dere. Dere har tatt et flott valg. Narvik er bare nydelig;-))
Ha en flott søndag!

Unknown sa...

For en fantastisk utsikt, gleder meg til å se mer av kreativiteten din/deres. Er nok flere steder det kunne vært fornuftig med sko med pigger. Lykke til med visninger og boligkjøp, det er "litt" mindre pes enn å ha visninger. Å du er, utifra hva jeg kan se av bloggen din, veldig god til å se løsninger. Det er sikkert husbond også.
Lykke til!
Anne

Forever Love sa...

God morgen Christine.

Så utrolig deilig det må være vekk fra kø og forurensning! Fin hytte med en fantastisk plassering.

Jeg skriver i dag om et ull/super undertøy som sikkert passer husbonden perfekt..( kom til å tenke på han siden du ved flere anledninger har skrevet om at ha ikke liker ull) Det er iallefall kløfritt og det kan jeg skrive under på.. Superundertøy inne og ull utenpå.. Lange i ryggen både voksen og barnestr. Litt små i str, jeg gikk opp en str og EJ til to år, hun er ett..
Ha en god dag!

Klem Tonje

Inga sa...

Dette er den beste tida nordpå. Lyset kommer tilbake og spektakulære landskap tar seg fantastisk ut i det blå lyset.

Vi var ute på holka i Svolvær i går. På sånt føre blir vi alle som åttiåringer :-). Håper det ikke er lenge til snøen er tilbake.

Ha en fin dag :-)