søndag, januar 24, 2010

Polar zoo


Vi har reist til polar zoo i Bardu.
 Vi har ikke vært her før, og for å være ærlig er jeg null imponert.
Jeg prøvde å titte på nettsidene for å se om det stod noe om vinteren i parken. Jeg synes jo kanskje de skulle nevnt at man kom til å trenge brevandringsutstyr for å komme frem. Det var holke gjennom hele parken. De fleste dyrene så vi ikke noe til. Jeg skjønner nå hvorfor det kun var to familier i hele parken i dag...... Tipper det er mye bedre der på sommeren!
Christine

7 comments:

Inga sa...

Hils Salt og Pepper fra meg da:-)

Lykkelita sa...

Hi Hi, finingan:)Som sagt, neste gang fær vi alle sammen!

BeBe`s blogg sa...

Det er mye bedre på sommeren, og i tillegg bør man helst være der under matinga, for da kommer dyrene fram til gjerdet. Bedre lykke neste gang!:)

Heidi sa...

Synd du fikk en dårlig opplevelse på Polar Zoo. Googla meg dit og der fant jeg opplysninger om foringstid nå på vinteren, for det er da du må dra dit, når dyrene får mat. Jeg har kun vært der på sommeren og da er det i alle fall en flott oppelevelse, men husk å få med deg foringstida!
Kan jo reklamere for Blånisselandet her i Målselv, en trivelig plass å besøke om du har mulighet, men sjekk åpningstidene først...er litt usikker der....link dit finner du på sida mi ;o)

Anonym sa...

Kjedelig når opplevelsen
blir minimal av hva man
tenker på forhånd,
men det er da ikke deg
på bildet er det vel ...?
De smiler iallefall så
alt i alt hadde dere nok
en fin søndagsutflukt ...!
Nå er det peiskos her hos
oss etter mange timer i
vinterskogen idag, herlig ...!

Klem til Deg

Linda M. Ingebrigtsen sa...

Ja, skulle ønske det kunne være litt mer info ang besøk vinterstid. Har inntrykk av at de fleste (inkl meg) som har vært der vinterstid, drar misfornøyd hjem. Men om sommern skal der visstnok være liv :) hihi... bedre lykke neste gang
hilsen
www.minidyll.com

Anonym sa...

Så synd at dere ble skuffet over Polar Zoo. Var der med familien på en varm solskinnsdag sist sommer, og det ble en stor opplevelse for oss alle. Var med på foringsrunden og fikk sett alle dyrene! Stor stas;) Om sommeren har de også en del husdyr som barna kan kose med, veldig populært! Kan også reklamere for Blånisselandet i Målselv fjellandsby. Var der i dag for første gang. Veldig koselig både for barna oss voksne. Er ikke stort og spektakulært, men veldig, veldig koselig. Anbefales :) Lalla