søndag, januar 24, 2010

Kosesøndag

I dag har vi vært i Polar Zoo, som egentlig ikke var så gøy som vi hadde trodd det skulle bli. Da vi kom hjem hadde Mor I Nord klar elggryte (med egenskutt elg må nevnes) og vi har kost oss i hovedhuset.

Celine vokser så utrolig mye nå. Jeg tror vi blir nødt til å kjøpe henne ny utedress før vinteren er over. Nye vintersko må hun og ha. Det er salg hos 4children.no, og Celine har fått seg en haug med nye barnehageklær.

Her er Celine i lek i hovedhuset. Den lille traktoren var min pappa sin leke da han var liten.


Hos Mor i Nord er det lov å hoppe og leke i sofaen. Det er superstas!


Alt det fine tøyet er fra 4children.no.

Nå skal jeg se "Walk the line" på tv3 med ett øye mens vi maler på kjøkkenet. Det blir så fint!

Christine

4 comments:

Bolettes hus sa...

Så deilig det hørtes ut med elg-gryte! Ser vi strever litt i dag med å få oss oppdaterte med nye innlegg i bloggrollen.... Tror alle har stoppet opp litt i dag!

Men blir sikkert bedre i morgen:-)
Klem Kari

Lykkelita sa...

Så ulik Celine var seg selv på bilde 2... Ellers ser det ut til at dokker kose dokker og æ ser Emily e her - det e vel godt å ha lillesøster hjemme:)
Hadde æ hatt bil skulle æ kommet ut å sett prosjekt kjøkken, må få tida til å gå... Men Stig Erik tok Rav'en og æ kjøre ikke Patrol'n!!
Hils:) Klem!

Cathrin sa...

Polarzoo e nok bæst på sommern, vi storkosa oss nu dær i fjor sommer. E kjækt me bæstemødre som lar småtrollan få hoppe i soffan + en masse anna ting som ikke e lov hjæmme. E d rart han kompis juble når han skal overnatte hos ho mor eller ho mormor?? :o) Flott å se at dokker kose dokker masse her i kalde Narvik, håpe leitinga etter hus går bra. Ønske dæ og dine ei strålanes uka!
-klæm-

Anne Britt sa...

Heisann!så søt celine er. har selv to gutter, tvillinger som ble 2år i november.

Har fulgt bloggen din en stund og gir meg over, så flink du er!

Følger også tomineshjem, men der ble det brått slutt...trenger nå invitasjon til å komme inn....bygger hus selv og er så nysgjerrig på hvordan hun får det i det nye store flotte huset. Kunne du kanskje ha vært så snill å spurt henne om jeg kunne fått mailen hennes....min er ab_sollie@hotmail.com

På forhånd takk!

Bloggklem fra Anne Britt