torsdag, januar 07, 2010

Sommerdrøm i kulden

Jeg har reist til "Mor i Nord" sin leilighet for å få nett. ENDELIG HERLIG INTERNETT! Vi bor "på en plass der ingen skulle tru at nokon kunne bu",så internett har det vært dårlig med til nå. Telenor sin trådløse greie var fiasko, nå satser vi på ICE.NET, ellers blir det god gammel telefonlinje. Nett skal det i allefall bli :)
Jeg har fått lastet opp litt bilder fra ferien nå:

Her er Celine i sine deilige sommerkjoler fra 4children (som har salg nå). Venninnen min tipset om at trestammer alltid gjorde seg på bilder. Synes dette av Celine og husbonden ble fint.


Flere herlige sommerkjoler til små piker :)

Ikke mange dager etter disse sommerbildene ble tatt tok vi dette bilde av Celine.

Mildt sagt en kontrast! Dette er tatt 3. januar. Vi var med min kusine og hennes familie på pølsegrilling i en gapahuk som er satt opp i Narvik. Vi hadde det så fint.

I kveld begynner jeg på mitt første prosjekt her nord. Jeg har vært på malebutikken til min kusines mann og kjøpt litt utstyr. I tillegg kom jeg over ett konkurssalg i Narvik der jeg fikk kjøpt litt utstyr. Mere om prosjektet i morgen. Nå skal jeg lage fiskegrateng av fiskerestene fra gårsdagens middag.

Christine

11 comments:

Unknown sa...

Det var litt av noen kontraster på de bildene der...:o)

Koselige var de alle sammen, sommer som vinter:o)

Klem Line

Jorid + NOE Blog sa...

Hei Vennen!
Så herlige bilder av familien! :-) Kontrastene er til å kjenne ja. Hehe! Ice.net har mamma og de hjemme på øya også, fungerer veldig bra hos dem iallefall. Man blir jo så avhengig av dette nettet :-)

Håper dere har det fint, gleder meg til å høre mer fra deg snart!

kleM J

Inga sa...

Nydeig portrett av far og datter!

Gleder meg til å se prosjektet ditt :o)

nr13 sa...

Det var kontraster ja:) Deilig sommer og skikkelig vinter kort tid:) Gleder meg til å følge deg i Narvim også, har fulgt bloggen din ei stund, men er ikke så flink til å legge igjen hilsner... Synes du har en fin blogg, flotte bilder og hvile øynene på, både av familien (Ceiline og husbonden), huset og alt det flotte du syr og lager - gleder meg til fortsettelsen:) Elsker forresten vaskerommet i "gamle" huset deres, håper å få til noe lignenede ipå vårt etter hvert :)
Ha en flott torsdagskveld:)

Monicas sa...

Heisann du...så flotte bilder du viser...ja, trestammer og yttervegger på naust, har vært mye brukt som bakgrunner jeg har tatt bilder av ungene mine med...ønsker deg en vakker fin dag, og ser frem til prosjektet du skal til med...monica

Kathrine sa...

Store forskjeller der ja! Det er vel like kaldt i NArvik som i resten av landet! :)

Anonym sa...

Godt å høre fra deg ...!
Hvor bor dere nå egentlig, trodde der bodde hos mor i Nord jeg! har der leid dere en bolig, hvordan gikk det med huset som dere hadde lyst på og var på forandlinger med ?
Gleder oss til å se prosjektet du har gått i gang med ... ♥
klem til deg i Nord

fantasi & fanteri sa...

Flotte bilder!

Den hvite drømmen sa...

Så fine bilder du har lagt ut.
jeg og bor på ett sted der jeg kan se langt etter telenor bredbånd og alt som heter nett. Så vi har også Ice.net. Det fungerer kjempefint.

Fikk lyst på sol og varme av bildene dine.
ha en fin helg.

Klem Stine

Familien Tuv sa...

Kjempefint bilde!

Anonym sa...

ååå er så spent på å høre om prosjektene dine i Nord :)
Lykke til!!
Cec.