fredag, januar 29, 2010

Grims Grenka

Vi er i Oslo en liten stund til. Vi bor på Grims Grenka, der badet har vegger i glass(frostet), skrivebordslampen er et hjortegevir og dusjen er ett fossefall. 
Jeg har til nå syntes at dusjkran av typen fossefall var veldig stilig, men i dag lærte jeg at det var utrolig upraktisk. Fordi vanntrykket her er så som så fungerer det nok ikke optimalt. Godt å vite når vi sikkert i nær fremtid skal pusse opp bad i eget hus.

Ellers kan jeg fortelle at frokostbuffeten ikke akkurat får terningkast 6. Åtte svette spekkepølseskiver på ett fat scorer ikke høyt hos meg. Tror nok det blir ett annet hotell neste gang.

På taket er det bar. Her var vi med familien i forbindelse med Celines dåp. Stilig var det at min farfar på 90 år var med i loungen på taket :) Bildene er hentet fra hotellets hjemmesider.

Nå skal vi på farten i Oslo. Vintersko til oss og vinterdress til Celine. Litt senere har jeg fått innpass på Jan Thomas Studio- og det gleder jeg meg til. Så er det middag med vennene våre i kveld.

Christine

5 comments:

Fargerike Dagny sa...

Det ser i alle fall smashing ut da :)

FruLisa sa...

Åh - kos dere masse i byen. Kjenner jeg savner hovedstaden nå. Ei helg der uten de 3 søte, små hadde gjort susen.....

En tur hos Jan Thomas - DET høres fantastisk ut!

Jaja, jeg får gå og skifte en bleie her, det kom plutselig en intr odeur...

Enjoy the city!

Anonym sa...

Det hørtes ikke så fristende ut,
men stilen tiltrakk meg stort ...!

Ha en hyggelig weekend i Oslo ♥

Monicas sa...

åh....kos dåkker i oslo før retur til nord norge...kos dæ hos jan thomas...fredagsklem fra ei som hold på å frys feil på mæ

Gro Anita sa...

Kos dere i Oslo:)
Syns virkelg at jeg så deg på Sandvika Storsenter i går, men kom på det litt for sent... Dvs, jeg sysn jeg så noe "kjent", men det tok en stund før jeg kom på hvem det kunne vært... Men tror det var deg.. Stemmer det at du var på Sandvika Storsenter???

Uansett, ha en fin helg...

Klem