lørdag, april 24, 2010

Enda ett tips- Oppvaskmaskin

Jeg er på jakt etter gode løsninger til vårt drømmehus som forhåpentligvis dukker opp snart.  Tidligere har jeg spurt om råd i forhold til oppvaskmaskin og fant vel da ut at Hobart maskinene antakeligvis ble for dyr og upraktisk, men nå har jeg funnet en ny type. Målet var jo å finne en oppvaskmaskin som hadde god plass og fikk vasken unna raskt. Nå har jeg oppdaget ASKO XXL. Jippi.


Den tar 17 kuverter mot normalt 12, og er verdens største oppvaskmaskin! Noe å tenke på når vi skal inn i nytt hus!

Nå skal vi fikse litt før vi skal i bryllup til verdens blideste jente som virkelig får det været hun og  mannen fortjener på dagen. Gratuler med dagenMarthe Knut

Christine

12 comments:

Christina sa...

Gratulere så masse til Marthe og Knut♥
Håper dere alle får en strålende dag;)

Klem Christina!

Anonym sa...

gratulere med dagen til Marthe og Knut...kjenner Marthe godt jeg..koz deg i bryllupet...klem fra nordlandspia fra Narvik:):)

Maiken sa...

Legger att ein kommentar som ikkje har noko med innlegget å gjer. Men du har rett og slett kjempesøt blogg!

Hos Farmor sa...

Takk for alle gode tips - det kommer mange herfra om dagen :) Kos deg i bryllup - blir perfekt med dette været ja... God lørdag!

Ragnhild sa...

Var på besøk hos en venninne i Danmark, hun hadde oppvaskmaskinen i arbeidshøyde, noe slik som du viste med vaskemaskinen i innlegget nedenfor, bare at hun hadde en kjøkken skoff under. Det var praktisk, og veldig enkelt å tømme maskinen. Skulle ønske jeg visste dette da vi pussa opp...

Marianne sa...

Hei. Jeg har den oppvaskmaskina og er kjempefornøyd med den :-)Så da har du fått en erfaringstilbakemelding på den også :-) Ha en fin dag i bryllup! mvh Marianne

Villa Creme sa...

Asko xxl har jeg:)
Har bilde av den under etiketten "kjøkken".

Anne sa...

Vi har også tittet på den oppvaskmaskinen, men vi fikk beskjed om at den også er større utenpå på en måte, slik at den ikke nødvendigvis får plass i standard åpninger i en kjøkkeninnredning.

mali-mo sa...

Asko er bra, det er den vi valgte til nyekjøkkenet. Men vi vagte vekk xxl-en for en vanlig stor asko isteden. Liker at kurvene ikke er plast. Vår rommer kjememye, helt sikkert 12 kuverter, og den har en mer praktisk inndeling inni enn xxl etter min smak ;)

God søndag!

Unknown sa...

Den oppvaskmaskinen skal vi også ha. Bare det å kunne heve og senke overskuffen er bare fantastisk!

Marthe er verdens herligste person! Hun var en nydelig brud!!! Så morsomt å oppdage hvor liten verden er:)

Superfin blogg du har.

Marthe

Fru Lunde sa...

Vi har den oppvaskmaskinen,kjøpte den i februar, og er KJEMPEFORNØYD! :O)))

ellers må jeg takk deg for en nydelig og inspirerende blogg! :o)

Klem FruLunde

Meg sa...

I mitt neste kjøkken skal jeg ha to oppvaskmaskiner :)
Det må være utrolig deilig å slippe å vente på den ene oppvaskmaskinen bli ferdig før man kan sette inn neste ladning...... håper vi bare får plass til det ;)

Hilsen meg fra smaasteg.blogspot.com