fredag, juli 09, 2010

Fra Ikea Haparanda

Det ble en heidundrene Ikeatur i går. Faktisk var vi borte i 23 og en halv time. Min venninne og jeg har vært sitt nye hus som skulle handles til, så Ting Tok Tid! Vi reiste hjemme fra klokken fire og i tretiden i natt kan jeg bare fortelle at jeg var så trøtt at jeg måtte sitte å klipe meg i ramen for å holde meg våken. (det skal understrekes at jeg ikke kjørte bilen)
Seng til Celine. Vi skal bygge alkove til henne på rommet, men vi har ikke tid ennå. Enn så lenge blir det denne sengen, som får bli med på landet når alkoven kommer!



Jeg elsker systemer, og nå skal jeg lage til vaskerommet. På forrige vaskerom på Nesøya hadde vi stolmen system fra Ikea. Det skal vi ha på en vegg nå også, men rundt maskinene kommer antonius systemet som er avbildet over.

I den anledning håper jeg at noen er så grei og tar kontakt med meg om de skal på IKEA. Jeg mangler noen deler, og skulle så gjerne fått noen til å kjøpe og sende dem til meg.



Ellers kan jeg fortelle at det går strålende i Postbankens Sommerkonkurranse oligdrømmen. Tusen takk til Blogglesere, Narvik-folk, venner, familie og alle andre som står på for jeg skal vinne. Tusen takk hver og en. Jeg setter stor pris på innsatsen!

Link til stemmeurnen her

Christine


7 comments:

Hege sa...

jeg har to korte hvite stenger ( de til å feste krokene i) liggende som er helt nye og ikke blir brukt..

hvitstil.com/Christine sa...

Jeg kjøper de gjerne. Kan du sende meg en mail på christine@hvitstil.com

Christine

Christina sa...

Hei!
Send mæ ei melding evt ang Ikea.
Klem C

Christina sa...

Hei!
Send mæ ei melding evt ang Ikea.
Klem C

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Heisann!
Jeg har tenkt å ta turen til Haparanda om ikke lenge, men så var det noen som sa at IKEAEN der ikke var noe bra. Hva synes du? Jeg var der for tre år siden og da syntes jeg den var helt OK. Siden da har jeg bare vært på IKEA i Stockholm, og den var jo bedre enn Haparanda, men ikke slik at jeg ikke vil tilbake til Haparanda. Han jeg snakket med sa at jeg heller burde kjøre de ekstra milene til Trondheim så nå lurer jeg på hva du synes om Haparanda?

Anonym sa...

Hei Christine
Skal si du har mye å henge fingrene i der oppe i Nord. Blir nesten svett. Men driftig som du er, har du garantert stålkontroll.

Stemmer er avgitt både hist og her, på deg!!!

Jeg synest så seriøst jeg så Celine på SS i går, men det kan vel ikke stemme???

Hilsen M på Nesøya

Heidi sa...

Hvis det ikke er noen store ting du mangler kan jeg ta en tur innom Ikea før jeg drar nordover om en drøy uke.. Send melding på mob. om det er noe jeg skal ta med.

Heidi