tirsdag, juli 20, 2010

Nye bøker og på ønskelisten

I Stockholm kjøpte jeg med meg noen nye bøker. Den ene om litt smarte løsninger til sommerstedet. Blandt annet står det beskrevet hvordan man (enkelt?) kan lage en betongplate til kjøkkenbenken. Det synes jeg så stilig ut!
De som kjenner meg vet at jeg er over middels begeistret for tøyservietter og monogram. I Stockholm fant jeg en bok om bretting av servietter. Det beste var at den ikke var fra 90 tallet som de fleste serviettbretteoppskrifter er. (vifta)
Så var det ønskelista mi! Se dette runde lille badekaret med løveføtter! *smelt* På gården vår er det badekar, men det tror jeg er satt inn i senere tid (ikke sikker), men jeg skulle gjeeeeeerne ha tenkt meg dette søte karet!

Neste på ønskelista er flere timer i døgnet. Å åpne butikk tar ganske mye mere tid enn jeg hadde tenkt i utgangspunktet, så når flytting, maling og Postbankens Konkurranse kommer i tillegg så trenger vi rett og slett flere timer i døgnet. I dag har vi fåt konsesjon på gården, det betyr at vi snart kan overta den. I utgangspunktet skal vi ikke gjøre noe med hovedhuset, det er flott som det er, bortsett fra at vi nok må male det i år.

Håper dere fortsetter å stemme på meg(link her), jeg er takknemmelig for hver stemme vi får. Tusen takk!

Christine
Posted by Picasa

6 comments:

Unknown sa...

Jeg ønsker deg lykke til i de ulike prosjektene dine. Ser selv at tiden ikke strekker til i forhold til våre oppussingsprosjekter, enda er de langt mindre omfattende enn det dere har å styre med for tiden.

Her i Huset på Holmen tygger vi sparkelstøv for tiden, og jeg begynner nesten å angre på at jeg ville ha tapet i trappoppgangen...

Men uansett: Gleder meg STORT til butikken din åpner! Tror virkelig det vil bli en bra ting for byen vår :)))

Klæm

Anonym sa...

Hei!

Det var et nydelig badekar. Vet du hvor man får tak i et slikt?

Hilsen Serine

Anonym sa...

Er bare å beundre pågangsmotet ditt =)
Sitter her å planlegger bryllup, og servietter er det siste på lista! Ikke lett å bli klok på, og siden vi skal ha 85 gjester ble det for mye å kjøpe lin. Så leter etter pene servietter, og ikke minst hvordan brette dem, så da lurte jeg på om du hadde noen lure ideer fra din nye bok??

Anonym sa...

Åhhh... kan ikke du legge ut oppskriften på den betongbenkeplaten? Går med ønsker og drømmer om en sånn en...

Anonym sa...

Hei!

Kan du fortelle hvor man får tak i et slikt badekar?
Var skikkelig fint!

Anonym sa...

Har dere virkelig tenkt å flytte til en gård som er så øde? Eller er det kun et sommersted dere nå bygger opp?