mandag, juli 12, 2010

Interiørreportasje fra ditt hjem?

Jeg er blitt kjent med en jente som jobber som selvstendig journalist for mange interiørblader. Nå skal hun til Harstad/Narvik området og er på jakt etter vakre/spesielle /trendy hjem hun kan lage reportasje fra. Bor du her og føler ditt hjem er riktig- send meg en mail: christine@hvitstil.com så skal jeg vidresende.

Plutselig oppdaget jeg at jeg hadde krysset en og enhalv million lesere! Det er helt vilt altså. Tusen takk til alle blogglesere som er innom på besøk hos meg.


Her presses det gardiner til den store gullmedalje. Jeg har en elnapress som gjør jobben veldig lett og smidig. Jeg lurer nå på om det skal presses brettekant på gardiner?? Noen som vet?Christine

5 comments:

Anonym sa...

Hei! Gratulerer med nye og spennende husprosjekter! Når det gjelder brettekanter på gardiner,synes jeg ikke det skal være det.Iallefall prøver jeg å unngå det selv når jeg stryker dem,synes det ser penest ut da :)
God arbeidslyst.
Klem fra Trude.

Havets Datter sa...

Gratulerer med så mange besøk!! Ikke rart da, for bloggen din er herlig ;) Alltid like spennende med nye innlegg fra din kant!
Jeg syns heller ikke gardinene skal ha brettekant, men det er vel kanskje smak & behag ;)

Her males det for harde livet. Du får ha en fin kveld :)

Karina

Bestefars Verksted. sa...

Heisann i Narvik :) Jeg vil heller ikke ha strykekanter på gardinene......da syns jeg det ser ut som jeg har pakket dem rett ut av posen de ligger i,når de blir kjøpt..... :)

Det fikk meg til å tenke på en gang jeg var på overnattingsbesøk hos noen.....de hadde lagt på nytt sengetøy,tatt rett ut av Kid-posen.Kunne knekt hele dyna,kjentes det ut som....ushhhhh.. ......jeg vasker det gjerne både en og to ganger,før jeg klarer og legge meg i det......litt sært kansje.. ? Nei kos deg,nå skal jeg inn å stemme på Christine......idag,som alle andre dager :)

aase sa...

Hos meg har ikke gardiner brettekant, syunes det blri for hardt jeg, liker ikke hvordan de henger da liksom.....

Wibeche sa...

Heisann.

Flott blogg du har:)

Har et spørsmål, bruker du ofte sparymaling? Og hvis det, er du fornøyd med det? Dekker det bra med et spraystrøk?

Wib.