lørdag, juli 10, 2010

Man lærer så lenge man lever.

Jeg har fått flere mail det siste halvåret fra lesere som vil at jeg skal skrive litt om hva man bør tenke på i flytteprosessen. I utgangspunktet så tenkte jeg at jeg ikke hadde så mange tips, men nå brenner jeg med noen likevell!
Flyttebyrå:
Sjekk dem nøye og be om referanser. Vi valgte den billigste, men også den som vi følte vi hadde god komunikasjon med. Der bommet vi nok litt og sjekket ikke referanser eller hvor møblene skulle oppbevares.(oppbevaringsstedet bør man inspisere med egene øyne) Selv om flyttebyrået fulgte oss godt opp og var presise på dato og tid, så hjelper det lite når møblene våre er gørrskittene når de ankommer vårt nye hjem. Alle hvite stoffmøbler er faktisk ødelagt. Flaks at man kan bytte trekk på mye IKEA møbler! På esker er det fotavtrykk, som tyder på at idiotene har trampet på eskene. Jeg er ikke blid, og skal formulere ett skarpt brev a.s.a.p.!

Plassering:
Pakk ting sammen. Da mener jeg at tv, tv-stativ,  kabler og fjernkontroll bør være sammenteipet. Akkurat nå har vi en kabel som vi må bytte mellom tvene. Aner ikke hvor fjernkontrollene er!
Samme med gardinstenger og oppheng. Stengene er her men opphenget har mest sannsynelig dratt på ferie.  De er i alle fall ikke her. (Siden vi pakket minimalt selv mener jeg at flyttebyrået burde ha kontroll på dette- men nei...) (skal nevnes at man vanligvis ikke tar med seg gardinstenger og oppheng, men mine var spesielle, så vi spesifiserte i salgsprospektet at de ikke fulgte boligen)

Nå må jeg kaste meg i dusjen, for jeg skal ha Boligdrømmen selskap om 35 minutter. Vi skal feire at jeg er kommet blandt de 40 i finalen. Du kan stemme på meg her og bli med i min facebookgruppe her!

God Lørdag og Hurra for Mari og Christian som nå er mann og kone!

Christine

2 comments:

Caroline sa...

Utrolig kjedelig med ødelagte møbler og esker som er trampet på. At det går ann, skjønner godt dere er irriterte...

Stengene henger ikke igjen i gamle huset da? Vet at slike ting skal henge igjen ved salg. Hvis ikke de allerede var tatt ned før visning da.

Klem fra Caroline

Photo-Me-Life sa...

Jeg har vært borti samme sak, min hvite sofa kom engang med masse sorte fotsålemerker OPPI sofan?!?! Det er da jeg lurer på hvordan mennesker som jobber på slike steder. Det kunne ikke falle meg inn i allefall å tråkke oppi en hvit sofa (eller uansett farge) med skittne sko! Flirer litt for mine gardinstenger ble også borte....De nektet ta på seg skylden for at ting var borte, ødelagt eller grisa til så det er nesten håpløst å gå til kamp mot ett byrå, desverre:(