lørdag, juli 31, 2010

Ukeoppgave nr 4- Drømmelampe

Drømmelampa kan vel være så mangt. Selv om jeg også drømmer om gamle vakre lysekroner og designlamper- så drømmer jeg aller mest om lampene på Ytre Slettjord Gård!


Stemme på oss kan du gjøre her:  http://www.boligdrommen2010.no/finalister/christine/

Christine

5 comments:

Anonym sa...

Har sendt dagens stemme (og stemmer hver dag på din boligdrøm)!!! Håper du vinner, Christine :-) For da blir det ekstra spennende å følge med på bloggen og alle prosjektene du trolig skal igang med på Ytre Slettjord gård :-) Hilsen fra Linn (linn_m_o@hotmail.com)

Hilde sa...

Da sender jeg også en stemme. Ekstra artig var det å se igjen lamper som jeg husker at min farmor og farfar hadde, og som vi hadde på hytten en gang i tiden. Lykke til med alt du bedriver om dagen. Fatter ikke at du får det til! klem

Anonym sa...

Hej!! Jeg HÅBER virkelig du vinder!! Stemmer på dig hver dag med både min egen, min mors og min mands mail-adresse!! Min svigermor stemmer også...og alle dem, som kommer hjem og besøger os, skal forbi computeren og stemme på dig inden de får lov til at gå!! Har desuden meddelt på facebook, at vi stemmer på dig, og opfordrer vores venner og familie her i Danmark til også at stemme på dig!!
Jeg kan ikke forstå at Erna har overhalet dig....du SKAL vinde!! Hilsen Berit i Danmark!!

helen og gutta sa...

prøver å stemme på deg ved enhver anledning. synes det både ser og høres spennende ut med Slettjord gård, dere er virkelig heldige

Luna sa...

Så mange utrolig stilige lamper og flott interiør!