fredag, september 24, 2010

Kaos kaos kaos

Det er litt stille fra vår kant om dagen og det er ikke uten grunn. Det er rett og slett kaos hjemme. Og der det er kaos er det ikke så lett å trives. Med overtakelse av gård og hus samtidig som vi startet Celines Hus så er det noen ting som er nedprioritet.  Nedprioriteten vår har vært at vi ikke har fått orden på vaskerommet. Hyllesystemene fra stolmen og antonius ligger klare, men er ikke satt opp. Min erfaring er at hvis det ikke er orden i grunnpilarene i huset, så kan det heller ikke være orden i resten av huset. Vi har fortsatt alle klærne våre i esker og garasjen er full av flytteboxer.
Nå skal fokus flyttes til heimen og vi begynner i vaskerommet! (rett etter vi har vært på hytta i helga :D)

I går hadde vi første kurskveld på Celines Hus. Skikkelig hyggelige jenter som jeg tror koste seg mellom stoffer og symaskiner.

Christine

I

4 comments:

Vibeke / Mammas Hus sa...

God helg, vennen ♥

KATRINES INTERIØR sa...

Hei C! Forståelig at det blir kaos et eller annet sted når dere har så mange jern i ilden! Men bare se fremover - det vil bli bra om en stund ;) Ha en god og avslappende helg i ei nydelig hytte som dere så fint har fikset (regner med det er der dere er) Klem fra Katrine.

hobbyvimsa sa...

Heisann!!Ja du har mange jern i ilden,rekker du egentlig og slappe av,du vet vel ikke hva det er:)Nyt hytte turen i helgen og kos deg..Skulle ønske jeg bodde nærmere og kunne være med på kursene dine,ser så hyggelig og lærerikt ut..Klem Linda:)

Anonym sa...

hver gang du river deg i håret så husk at vi er flere i samme båt...grusomt å leve i kaos. Flyttet selv inn i nytt hus i VINTER, ny jobb på begge to og små barn, fremdeles ingen klesskap og maaange flyttekasser, au au au men det får faktisk bare være sånn til vi har tid:):):) ha en nyyydelig helg på hytta og glem kaoset hjemm

Hilsen Elisabeth