torsdag, september 02, 2010

Ære være!

Jeg bukker meg i støvet for alenemødre(og alenefedre) i landet. Når husbonden var på Svalbard hadde jeg store planer om å male ferdig huset innvendig, men for å si det som det er: jeg har ikke rørt en eneste pensel på disse dagene. Å være alene med en 2,5 åring er mye arbeid- jeg kan nesten ikke forstå hvordan aleneforeldre får det til!
Heldige meg har snill familie, som lot meg få noen timer for meg selv, de hentet Celine, mens jeg iiiilte til min faste frisør på Karisma i Narvik!
Så deilig med striper i etterveksten. Hjelp- så lenge det var siden sist. Til slutt toppet jeg det hele med en deilig ansiktsmasse. Etter dette fikk Celine mamman sin tilbake med masse energi.

Planen min om å sy ferdig Celines teppe i butikken gikk HELDIGVIS i vasken, da det stoppet en semitrailer utenfor butikken med de deiligste varer. Da er det faktisk helt greit å legge tilside lappearbeidet. 

Nå skal jeg stryke lapper og planlegge morgendagen.

Christine

5 comments:

Lille Persille sa...

Du som har jobbet så hardt den siste tiden fortjente virkelig en liten pause!! Deilig med nyfrisert hår og glødende hud - skjønner godt det ga et boost til energinivået:)

emblas-kanel sa...

Da kommer det kanskje noen fine bilder av de nye varene? Det er deilig med frisørbesøk, en føler seg som "et nytt menneske". :-)

KATRINES INTERIØR sa...

Jeg er SÅ enig! Jeg har vært litt alene når Husbonden er på reise i forb. med jobben og jeg får ærlig talt ikke gjort noe og stusser over alenemødre som i det hele tatt får gjort noe! Når kvelden kommer trenger man alenetid og orker kanskje ikke male ;) Men det er fantastisk å være to med avlastning og hjelp!

Smineset sa...

Jeg blir så imponert over hva du rekker over! Utrolig morsomt å følge deg. Jeg har store planer om å ta meg en tur å se butikken din en gang jeg er på tur "nordover" og kakekurset ser jo ut til å være helt i min gate...

God helg! ;-)

irina sa...

hmmmm hvordan kunne du ha planer i første omgang spør jeg meg :)
jeg har drevet og eid to butikker og resturanter ...og jeg jobbet 7 dager i uka. Og minumun 11 timer om dagen ofte 17 !!
Huset mitt så ikke ut...bomba ja !!Og klær og....jeg hadde virkelig ikke mer kapasitet enn å drive butikk....
helt til den berømte veggen !!
Når jeg leser innleggene dine så høres det ut som du har flere timer i døgnet enn meg !!
Hva er hemmligheten kjære venn !!

jeg skal komme innom Narvik å hilse på deg en gang...og gleder meg til å se...

Lykke til med planer og med alt gjennomføringen av planene...for der er ikke jeg så flink :)

Stoooooor klem fra Irina :)