søndag, september 12, 2010

En forenkling i hverdagen

Denne uka var min venninne innom Celines Hus og vi skulle avtale noen aktiviteter i fremtiden. Jeg for min del må alltid ringe min Husbond og sjekke hvordan hans kalender ser ut, mens min venninne bare tok frem mobilen og så sjekket hun familiens kalender med ett tastetrykk! OMG! Så enkelt var det at så lenge begge har en gmail konto så var det helt enkelt å knytte oss sammen.


Min mobil sammarbeidet også godt og på null komma nix hadde vi felles kalender. Litt værre var det for husbonden som hadde en annen telefon som ikke ville sammarbeide med gmail. Han får holde meg og seg selv oppdatert via data enn så lenge.

Celine og jeg har laget svenske kanelbullar i dag. Oppskrift finner du her! Og perlesukkeret er fra Sverige....


I morgen tidlig før fuglene står opp skal jeg ut å reise, så søte kusine Elisabeth passer på Celines Hus mens jeg er borte. Butikken åpner i morgen klokken 12, men ellers er åpningstidene som vanlig denne uken.Nå er Celine lagt og jeg har duppet i badekaret nesten en time! Livet er godt :)

Christine

6 comments:

2barnsmamma sa...

Hei Christine! Bollene så herlige ut! Hvor får du tak i hvitt perlesukker?

God tur!

Mitt lille hjørne sa...

Hei,

Så driftig du er. Blir helt matt av alt du får gjort. Fatter ikke hvor du finner tiden ... :)

Her har du en link til det vi snakket om i butikken: http://www.gardex.no/

Vi har bestilt et "spyd" til å ha ute, samt et apparat til å montere inne.

-Renate-

Mette sa...

Hei pa deg!
Professoren og jeg har hatt tilgang til hverandres kalender gjennom google-kalender i lengre tid. Virkelig effektivt - saerlig nar vi til tider bor langt fra hverandre. Anbefales!

Kristine sa...

Åh, de kanelbollene dine er så utrolig gode!! De har jeg laget flere ganger, og lager de gjerne når det skal være litt ekstra fint. Litt mer jobb enn de vanlige "norske" sånn i flettingen. Gmail konto på telefonen er kjempekjekt.

Fie`s hverdag sa...

Oppskriften er notert, og disse skal prøves! De ser jo bare helt nydelige ut :)

Ønsker deg ei fin fin uke :o)

Inger Sofie

Maiken sa...

Vil berre gje deg skryt for designet ditt eg, likar det kjempegodt! Og sender du nokre bollar i posten? Såg knallgode ut.