lørdag, september 25, 2010

Velkommen stolmen!

Da jeg slang veska på armen for å dra på hytta på fredag klokken to(bokstavelig talt) stoppet det en trailer utenfor Celines Hus. Det var varer i bøtter og spann, så da var det bare å legge nye planer for helgen.....
Husbonden tilbringer mye tid i vaskerommet. Han monterer Stolmen som har ventet på å bli montert siden vi var i Haparanda for måneder siden. Siden vi alikevell er hjemme så står vi litt på nå!
Vaskerommet i nyhuset er mye mindre enn det vi hadde på nesøya, ikke er det like fint heller, men nå gjør vi det beste ut av det. Nytt denne gang er ett tørkeskap. Venninnen min tipset meg- hun sa tørkeskap var genialt for å slippe å ha tørkestativ stående rundt i huset- jeg beit rett på og kjøpte tørkeskap!! Genialt!!
I den forbindelse legger jeg ut innlegget fra sist vi hadde organisert oss:


Vi har hatt system på vaskerommet siden vi flyttet inn, men en eller annen gang underveis forsvant systemet bak millioner av ministrømpebukser, smekker, babybodyer og mer! Etter å ha utsatt oppryddingen i evigheter satte jeg igang.
Orden og ryddige flater! Jeg fryder meg. På vaskerommet er jeg veldig fornøyd med tørkestangen som henger over sorteringsboksene. Det er enkelt å tørke masse skjorter samtidig.
Da vi flyttet inn var det en slags vaklevoren hvit plate av en benk og en vask. Vi kjøpte benkplate på IKEA og to nye vasker. Det er greit å ha en til vasking og en jeg bruker til maleutstyret mitt. Veggen har husbonden og jeg flislagt selv. *stolt*
Jeg har kjøpt veggfester til mopper og strykebrett på Claes Ohlson og IKEA. Fint å få det vekk fra gulvet. Skiltet kjøpte jeg på Ann´s Gaver i Narvik.
For å ha litt orden på håndukene kjøper jeg kun hvite, også vasker jeg dem aldri sammen med annet enn hvitt. Det gjør at de varer lenge.

Vaskemiddel i egne bokser. Inni lokket står det Hvit-Farge-Flekk. Så er det lett å skille.
For at det skal være lettere for "alle" å vaske har vi bokser vi sorterer i.

Ha en fin kveld, nå skal jeg slappe av!
Christine


18 comments:

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Her var det system ja☺ Herleg!!!
Eg tar til meg alt av tips til vi skal pusse opp vårt vaskerom☺
Ei benkeplate skal vi definitivt ha! Og smart med den stanga over ja☺

Trur eg må skrive på våre skittentøyskurva og. Har ein til kvart, slik som dåke, men min kjære bommar annakvar gang han skal ha nåke i dei...eg skjøne det ikkje!!☺

Nyt kvelden☺

Klem M♥

Tonje Wilhelmsen sa...

For et flott vaskerom! Helt min smak ;) Og system er alfa omega når det kommer til klesvask! Heldige deg som har plass til så mange kurver! *Drømme*

Ha en fin lørdagskveld!

Bekka sa...

Oi, her snakker vi virkelig system! Smarte løsninger - og så deilig det må være med så god plass på vaskerommet...
Ha en fortsatt fin helg.
Hilsen fra Bekka

Hjemmekjær sa...

Wow, her var det system!! Du skulle sett mitt lille "kott" av et vaskerom....Vi får snart en sluse mellom garagen og huset. Da tenker jeg at alt skal bli så mye bedre(?;D)Da Skal jeg også få orden:)

Kjempepraktisk og flott har dere gjort det!

mali-mo sa...

Imponert over system og orden her! Gleder meg til vi får vaskerom i orden her og, selv om det nok blir en stund til ;)

Kari sa...

Takk, her var det veldig mange fine tips. Har selv et vaskerom som skriker etter oppussing. Tror jeg legger noen av bildene dine i inspirasjonskurven min og så skal jeg måle opp rommet imorgen. Deretter står nok en tur til Ikea for tur.

Kari :-)

Anno 2009 Hjem og sånt sa...

Oi, så smart!!! Jeg har planlagt å ha samme system i nyhuset vårt, men hadde tenkt til å bruke flere skittentøyskurver eller poser.. Tror jeg skal velge slike bokser istedet. Da kan jeg skrive på selve boksene, slik du har gjort..

Takk for tipset:)

Kort og Søm sa...

Gurimalla..her var det organisert!
Så supert!
Klem :O)

Mette sa...

Fantastisk system - men det krever jo at man har plass til det. En dag ... ;-)

ha en fin sondag!

klem Mette

hobbyvimsa sa...

Heisann!!Her var det system dette kaller jeg et drømme vaskerom!!Vi har alldri hadt eget vaske rom før nå,men dette er lite og helt kaos for tiden.Skal lage noen lure løsninger der etter hvert...Ha en fin og kreativ søndag!!klem Linda:)

Hege sa...

Som husmor i noen tiår skjønner jeg ikke nødvendigheten av den voldsomme sorteringen av skittentøyet jeg. Det gjør jeg automatisk når jeg hiver inn i maskinen. Fint vaskerom.

hjem hos linda sa...

En drøm av et vaskerom har du.:0)
Vi henger opp alle klærne på hengere i skapene våre så i vaskekjelleren blir de også hengt opp og tørket på hengere,og hengt på egne plasser pr person som eier klærne..
Enkelt og lite rotete system det og...
Klæm Linda

Anonym sa...

Er også på jakt etter tørkeskap, hvilken type kjøpte du?

Eli sa...

Det her må jo være det flotteste vaskerommet jeg noen gang har sett :) For en orden :) Skulle gjerne hatt et vaskerom som dette, mitt er veldig lite, men det funker sånn passe :)

Skattejakt sa...

Hæææærlighet! tenk å ha et sånn vaskerom! For en drøm!
Vi har vaskemaskinen på vårt 4,5m2 bad der det også er dusj og do og vask og hyller. Skittentøysdunken og håndkleskap på soverommet og stellebord og søppelkorger og sånn på barnerommet...
Tenk å samle alt på et sted og ha sååå god plass og system! waaao..

Esther sa...

wow, for et vaskerom og FOR et system! kjempeflott! Kan jo bare drømme om et like fint, et..!
Dere er jammen dyktige!

Anonym sa...

hei. Så fint et vaskrom. hvor har du kjøpt de hvite boksene? Har lett etter slike selv..

IngridB sa...

Flott vaskerom! Slik ser det ikke ut hos oss... Ha en flott kveld :)