onsdag, september 15, 2010

Mmmm... anis

I to dager har jeg vært på sy kurs sørpå. Jeg har lært så mye at det klør i fingrene etter å ta i bruk min nye kunnskap. Jeg har bla. lært å sy hullsøm med maskinen!

På kurset møtte jeg de triveligste jenter som har butikker på hver sine kanter av Norge. Jentene villig bort  masse som jeg som ny butikkeier har veldig god nytte av. Tusen takk:) Ei av syjentene var fra Ålesund, og butikken hennes ligger på Moa senteret. I de traktene jobbet jeg i en periode som Legemiddelkonsulent og Moa senteret fikk meg til å tenke på de beste aniskakene jeg pleide å kjøpe der. Faktisk tenkte jeg så mye på dem at Celine og jeg kastes oss i bakingen nå i ettermiddag.

Oppskriften på mine aniskaker finner du her.

Jeg fikk oppleve nok en gang at verden er liten. Da jeg kom med toget til Drammen tok jeg en taxi til Janome sine lokaler som ligger rett utenfor Drammen. Stoff og Stil ligger nesten vegg i vegg med Janome. Siden jeg var tidlig ute la jeg inn en liten turné på Stoff og Stil. Etter litt shopping måtte jeg løpe bort til Janomelokalen- og vet dere hva: Litt borti gata ser jeg en skikkelse jeg vet hvem er. Bloggeren og tremenningen min Tomines Hjem. Vi ble bare stående å se på hverandre. Hva er oddsen? Hun bor langt vekke og er for første gang på SogS, og jeg bor ca ett lysår unna!!! - og der står vi! Det skal jo også sies at vi to fant hverandre på en veldig tilfeldig måte også.

Jeg vil sende mine varmeste tanker til Tomines Hjem som har det veldig vondt akkurat nå.

Christine

5 comments:

Unknown sa...

Kaker med anis hørtes godt ut, oppskrift??
Noen ganger virker det som det er meningen at vi skal møte noen på et sted vi ikke forventer og nesten alltid er det til glede ;oD Håper dere fikk god tid sammen!

Klem fra Grete

Lykkelita sa...

Aniskake du... Laupe (løype) mmm, deilige saker altså. Det er en favoritt her i huset også:)
De var fast lunsj på ungdomsskolen, men da kjøpt på "Gunnars" - der Storsenteret ligger nå... Husker du??
KLEMMMMMMMMM:)

Marthe sa...

OIIIII, det fikk jeg utrolig lyst på! Med masse (!) smør og godt med brunost på.. Men er desverre ingen baker! Flinke deg som rekker over så mye! Stor klem!
Marthe Lind

Anne Karins Mat og Vin sa...

Ja verden behøver ikke være så stor.. Når man bor langt fra hverandre men ligger hjerte nært, behøver ikke den geofrafiske avstand bety så mye..

Sender varme tanker til Tomine hjem<3

Klemmer fra meg

Unknown sa...

Mmmm, anisboller har jeg aldri smakt, men kan tenke meg de er gode! Vet ikke om jeg tør og prøve flere av dine oppskrifter, rundstykkene dine har vi alle her blitt helt avhengige av, jeg baker to omganger i uka med de jeg:))

Og bli avhengig av boller er jo hakket skumlere:)

Så vittig at du og Tomines møtte hverandre i Drammen! Verden er ikke stor... Tenker masse på de, forferdelig vanskelig tid for de nå ja;(

Ha en fortsatt fin dag da.

Klem Line