mandag, september 27, 2010

Trappemaling

Her males det trapp!. Gelenderet er nytt og dreid av en lokal tredreier. Tredreieren og jeg var ikke helt enig om hva som var pent og ikke, men vi fant da ut av det.
Jeg er ikke fan av glassbyggerstein, men akkurat her synes jeg det er greit. Den gjør at vi får lys inn fra 4 kanter i stuen, samtidig som det hindrer forbipasserende å se rett inn. Egentlig synes jeg det er veldig deilig at ingen ser inn hos oss.
I dag står mere trappemaling og trening(!!) på planen. Jeg er i ferd med å bli flinkis.
Ha en deilig dag.
Christine

17 comments:

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Synes dette ser veldig bra ut jeg... Tror sluttresultatet blir kjempe bra

Ha en fin uke
klem

Bea sa...

Så flink du er:o) Jeg er imponert!

Har feldig lyst til å male trappen hjemme, men vi har liksom ikke fått tid ennå. men håper at svigermorstrapp vil inspirere min kjærest. De har nemelig nettopp fått malt trappen sin og vi skal innover å besøke dem snart. :o) hihi

Anonym sa...

Hei, Jeg skal til med samme prosjekt hjemme selv, kan jeg spørre hvor mye dere betalte for nytt gelender? Fikk dere dette montert? Er det vanlig snekker som har laget dette? Hvilken maling bruker du i trappen?

Linn-Marion sa...

Åhh, vi skal male trapp. En gang. I fremtiden. Gruer meg, vi har tre etasjer trapp som må pusses, sparkles og males. Grøss! Trappemalingstips mottas med takk!

Anonym sa...

Det blir kjempefint! Mye finere med lys trapp, ja. Hva maler du med? Farge? glans?

Linda

Fru & Frøken C sa...

Så flink du er. Er det ikke vanskelig å male trappen fint? Jeg har en stygg furutrapp, kanskje jeg skulle malt den også. Har du pusset den ned før du startet? Tar gjerne imot tips og råd fra en erfaren flinkis;)
Frøken C

Anonym sa...

Dette blir flott ...!

klem til deg

Brit Strikkenerd sa...

Detta blir fint Christine:) Flirte godt i forge innlegg da du i din iverhet hadde malt to etter rad isteden for annen hver som planlagt, blir litt innlagt trim i trappen det:)Lykke til videre med malingen:)

Trollmora sa...

Vi har kommet så langt at vi har grunnet vi....... og thats it :) Timene strekker da ikke til! Trappa di blir kjempefin!

Anonym sa...

Trappa kommer nok til å se smashing ut til slutt!! Lykke til videre med malinga! Klem fra trofast leser ;)

Mina sa...

Hei! Så flinke dere er med oppussing, det må jeg bare si. Og så fint dere har det! Jeg skal i gang med trappemaling selv i disse dager, og grugleder meg. Kan jeg spørre deg om hva slags maling du bruker, og om det blir veldig mye lukt? Det er ikke akkurat luftevær om dagen :) Ha en fin kveld videre. Hilsen Mina

Liv sa...

så flink du er, hvor henter du alt overskuddet fra. Imponert jeg:o)

hvitstil.com/Christine sa...

Først grunner vi med heftgrunn, og ikke før i morgen begynner vi med maling. Det betyr at jeg ikke vet hva vi maler med før da, men jeg kan jo høre med maleeksperten på Lindahls i kveld :)

Christine

Anonym sa...

Hei Christine.
Kjempefin blogg , får veldig mange fine tips. Har eit spm til deg , så dere hadde levert kjøkkeninnredninga til spraymalig .. eg skal male våres og har lyst til å male det hvitt. Du liker hvitt og har masse hvitt .. Har du noen tips ? Var inne på det lokale fargehuset og ho anbefalte ikkje å male hvitt he he ..
Takker for all tips du har å komme med :) Linda

Anonym sa...

Hei, jeg skal også male trappen. Hva bruker du og er den helt hvit, hva med glans? Ser veldig bra ut.

Mayka sa...

Så utrolig flink du er, bøyer meg i støvet!!!

Et lite spm; pusset du trappen først?

:)

Tomines hjem sa...

søteste.. tusen takk for nydelige blomster.. dere er så søte..

blir trappen ferdig til jeg og mikael kommer??

jeg vil jobbe i Celines hus en dag, så kan du og Mikael bake..

til jeg er hjemme fra jobb liksom!!

R@@
( hehe.. den er morsom.. lenge siden nå... ) suss