torsdag, desember 16, 2010

Juletallerkener til kupp-pris!

Jeg fant disse reinsdyr  (eller er det en hjort) tallerkener på Skeidar. Prisen på tallerken er 40 kroner og dyptallerken kostet 35. For ett kupp!
Jeg tror de skal ta dem til Slettjord og ha dem der. Husbonden min skal jo tross alt gå på jakt og forsyne oss med tonnevis av ryper og elg!

I skrivene stund hjelper husbonden meg med å tegne av og forenkle mønsteret på tallerken, for jeg har planer.
På ettermiddagen i dag var husbonden og jeg på lunsj som var arrangert for deler av næringslivet i Narvik, Kåre Valbrokk (tv2) holdt ett foredrag om utviklingen av norsk økonomi . I utgangspunktet trodde jeg det skulle bli dødelig kjedelig, men der tok jeg feil. Valbrokken var faktisk knakende god til å holde foredrag om økonomi, for jeg tenker jo at det ikke er bare lett å få en litt gøy svong på sånt ett tørt tema.......... 
I kveld har jeg vært på spaSpa på en spesiell behandling. Jeg skal vise noen artige bilder fra det.  I morgen tar jeg med kameraet i butikken og skal knipse i vei av Petter Smarts forandringer i butikken.

Christine

8 comments:

Unknown sa...

Oiii, disse var jo bare rålekre, og nesten gratis;)
*pokker at jeg nettopp har kjøpt nye på Ikea*:P

Tiriltungen sa...

Åh, de var nydelige! Forøvrig så har jo Skeidar av og til ganske så godt utvalg i "me like" kategorien :)

Heia lokalpolitikeren, butikkeieren, superbloggern og kreative Christine!

Leser bloggen din HVER dag!

Yvonne sa...

ja sant de er lekre!! jeg har kjøpt meg 12 kaffekrus av de men tanken er å kjøpe tallerkener også :)

Anonym sa...

Hei !
Skal si det går fort i svingene hos dere. Du tar helt pusten fra meg. Koser meg virkelig på bloggen din, du inspirer og har alltid noe nytt å berette. Måtte le litt ekstra når du skrev om mor i "mord" under innlegget om hva du ikke kunne klare deg uten i julen. Så for meg en skikkelig kriminell aften, men jeg regner med at det ikke var tilsiktet.
Jeg håper du og dine får en herlig jul, selv om tradisjonene brytes.
God Jul fra Irene

Anonym sa...

Dete er en hjort ja :)

fru Storlien sa...

Det er ihvertfall noe fra hjortefamilien:) Jeg er stadig imponert over alt du rekker over, og med tanke på at vi har familie i Narvik venter jeg spent på hva du får utrettet i lokalpolitikken. Jeg ser du har fått litt ymse kommentarer på det at du går inn i politikken, jeg tror mange misunner deg energien. Da kan det være lettere å lange ut mot den man misunner enn å gjøre noe med seg selv. Stå på, du er flink!

Anonym sa...

Hei! Jeg har fulgt bloggen din fra du bodde på Nesøya, og budstikka skrev om den. Jeg får mange tips/ideer her hos deg. Da jeg så dette servicet falt jeg pladask. Nå har jeg vært å kjøpt til 8. Vurderer å kjøpe til 12 etterhvert!

Christina sa...

TENK at æ har sett på de fatene sikkert 1000 gang og hver gang har æ tenkt på dæ...;))