søndag, august 09, 2009

En reisebok som ikke er som alle andre!

Jeg har lenge sett på Louis Vuitton sine reisebøker. Sist jeg var innom snakket jeg med en venn av meg som jobber der, og han kunne fortelle at bøkene var nettopp oppdatert og knallbra. 
Siden mamma og hennes "venn" hadde invitert oss på Cruise, tenkte vi at disse reisebøkene var fine å gi dem i takkegave. 
 
Det spesielle med disse bøkene er at de ikke bare er vanlige reisebøker. De skriver litt om hvilke restauranter som er "hot" og butikker man bør besøke. Litt mere luksus enn det du finner i vanlige reisebøker.
 

Min venn i butikken snakket så varmt om NYC boken at den ble med hjem den og. Jeg elsker NYC og det er jo lov å drømme seg dit!
Akkutat nå står 30 små og 3 store glass med rognebærgele i kjøleskapet. (hva skal vi med alt???) I løp av uken skal vi begynne med å sylte agurker. Jeg har aldri gjort det før- noen som har god oppskrift eller tips??? Bærturen vår i dag ble ikke  helt vellykket. Turen var fin- 4 timer i skogen hvor vi så hest, ku og sau, men fint lite bær ja..........


Her er vi på tur inn i skogen. Tips til mammaer er Celines regntøy. Det er kjøpt på Lindex, og fikk best i test i siste nummer av Foreldre og Barn.

Christine

12 comments:

Anette {foreldremanualen} sa...

Så nydelig det regntøyet var!!

Spennende reisehåndbøker, hadde faktisk ikke hørt om de før! (selv om jeg har et stor lager av reiseguider, har litt dilla akkurat der...). ;-)

Shus sa...

Så stili regnkle! Og tøft at mor og datter matcha så bra og :-)) Eg har komme fram til at det er turen som er målet, og ikkje målet som er turen. Så sjølv om lite bær i spannet, høyrtes det ut som dåke hadde ein kjekk tur likevel!

Monicas sa...

koselig med mye gele du...har aldri syltet agurk, så sorry...ingen hjelp å få herfra..

Unknown sa...

Takk for tipset! Skal ha nytt regntøy til min treåring nå, så da skal jeg gå på Lindex og sjekke. :)

Ida sa...

Takk for tips - skal akkurat kjøpe nytt til storebror - og her i Bergen kan det komme godt med å være best i test.. hihi :-)

Anonym sa...

Regntøyet var fint, men
jakka di var så fin så jeg må spørre om den er ny og hvilket merke og hvor jeg kan finne den, du vet jeg elsker jo rosa!
klem til deg

Unknown sa...

Hei Christine
Takk for at du tok deg tid til å legge inne en kommentar på min blogg :o)

Du vet nok ikke hvem jeg er selv om vi begge er fra Narvik - jeg er noen år eldre enn deg og har i tillegg bodd store deler av min barne- og ungdomstid i Stockholm.

Jeg vet selfølgelig hvem du er - har jo lest om bloggen din bla i Fremover.
Fra tid til annen har jeg vært innom og sett på alt alt det fantastiske du får til!!!

Klem fra Eva

Anonym sa...

Takk søte deg,
jeg sjekker om den
er å få tak i her i Oslo...
hm... sliter litt med å legge igjen
kommentarer hos de som har sånn kontrollfelt jeg også,
må nesten alltid gjøre det 2 ganger
før det fungerer... merkelig,
kanskje jeg burde fjerne den?!
Bare gøy å blogge om Celine,
hun er jo den søteste lille
"baby" jeg kjenner!!!

Olstad sa...

Flott regntøy. Jeg tror jammen jeg følger deg gode tipset og drar å kjøper. Her er barnehagestart onsdag så må utstyres.

Så flink du er gele og sylteagurker...Hos meg er ingen ting slikt gjor ti høst.

Anonym sa...

Prøv å ta en tur i Krokskogen, Lommedalen, Rundt Semsvannet eller i Vestmarka. Kanksje du har kommet rett etter noen. Det bugner i skogen, men sikkert litt vått etter helgens drittvær.

Villa Drømmeverden sa...

Takk for tipset!! Bhg start snart. Nordic print har fine merkelapper, stryke Og klistre lapper.

Ha en fin uke!

Anonym sa...

Jeg har ikke fått kommentert før nå, for vi har vært uten internett en stund. Bor på landet akkurat nå, så her er de ikke så nøye med å få fikset det med en gang.... :p Men kan ikke du ta å poste noe bilder av inni boken? Jeg vil gjerne ha Paris og New York-bøkene! Hva koster de?

Så også lenger opp i bloggen at du har hatt bursdag, gratulerer så masse med dagen!! :D