mandag, august 24, 2009

KveldsarbeidJeg broderer i vei. Nå er det en jakke Celine har arvet fra nabojenta. Nå brukte jeg enkle bokstaver og det ble mye penere en det forrige broderiet- vi lærer så lenge vi lever.
 
Jeg har funnet en russisk nettside som jeg kan kjøpe tegneseriefigurer fra. Jippi. Har klar en utrolig søt Hello Kitty som jeg tror må bli sengetøy til Celine.

På dette broderiet har jeg brukt RA tråd som lyser i mørket.  (Tenk at det finnes selvlysende tråd.....) 

I skrivende stund spiser vi kveldsmat- brødskive med skinke og egenproduserte agurker.*stolt*
 Jeg snakket nettopp med "Mor I Nord" i telefonen, og hun fortalte hun akkurat hadde vært på besøk hos en dame som drev på å lagde kjøttrull. God gammeldags kjøttrull. Det tror jeg jeg skal lage. Noen erfaringer? Er det vanskelig?

Christine

16 comments:

Monja sa...

hei og hå,eller hei og god natt er vel mer passende.Så flink du er,må si du gjør deg flid med merking av barnehagetøyet;)skikkelig fint blir det...ang,kjøttrull har jeg ingen tips å komme med,men lurer på å sylte noen agurker jeg også..litt inspirert av DEG;)Sov godt,nå har natten iallfall kommet hit,akkuart skrevet et lite innlegg om dagen jeg fant ut jeg var gravid med min andre datter,det er akkuart et år siden i dag,tiden flyyyyyr,men det merker nok du godt også,som har barn selv:)hilsen og nattaklem fra MOnja

Pink lady sa...

Jeg må si du står på på med merking av Celines klær! Lykke til med laging av kjøttpålegg! Hjemmefra er jeg vant med rullepølse til jul, og det er så godt:) Klemmer fra Pink Lady

Anonym sa...

Herlig med selvlysende tråd.. Ante ikke at det fantes. Så gøy med den russiske nettsiden, er det mulig å spørre om du har lyst til å dele den adressen med oss?.

Kjøttrull har jeg aldri laget, men svigermor er god på det. Hun har sagt at det ikke er vanskelig. Du får sikkert noen gode tips her. Lykke til. Vil tro at sylteagurkene var fantastiske!

Klem

hvitstil.com/Christine sa...

Selvfølgelig deler jeg:
http://www.needlework.ru/

Jeg har ikke brodert noe derfra enda, men jeg har en hello kitty jeg har bestilt men ikke brodert! De fungerer slik at dem sender til deg når du har bestilt. Jeg trodde jeg ble lurt først, helt til jeg fikk mail med broderiet fra Igor.... hihi

Monicas sa...

heisann...ja du kreative kvinne...)rull e bare sååå godt..du fikk meg til å minnes jul...det er som regle da vi bruker det her iallefall. Mamma sier at det ikke er vanskelig...hun er i oslo på tur, men kan sikkert å få oppskriften når hun er tilbake...men noe som ER godt hele året, er hjemmelagde pølser...ei oppskrift som aldri slår feil og som smaker godt når man blir lei av anna pålegg..ha en vakker dag isør

Molly sa...

Må si æ e imponert over merking av klærne du gjør! Her går det i merkepenn :) Kjøttrull laga æ for første gang i fjor høst,og det var lett og utrulig godt!! Skal lage kjøttrull og syltarull iår også, blir ikke jul uten det i hus!

Anonym sa...

Kjøttrull er superlett. Lager det hvert år til jul..
Det eneste viktige er å passe koketid og hvor lenge du lar den ligge i lake (så den ikke blir for salt)..

Anonym sa...

Hei:)
Kjempe flott blogg du har, her henter jeg masse inspirasjon:)
Nå driver jeg og titter på symaskiner..
Hvilken symaskin er det du har?

klem fra Margrethe

Mariann sa...

Takk for oppmuntrende ord :-) Håper også rutinene setter fart på sovingen. Har hørt det tar litt tid før grøt osv har noen effekt. Vi bader nesten hver kveld, men skal kanskje bli bedre på det også. Blir spennende med barnehagen for Celine snart... men regner med at det går strålende. Ha en fin dag :-)

Ocean showroom sa...

Det var ju läckert! Själv har jag tagit latvarianten och skriver med penna på lappen i kläderna. Men jag måste säga att det blir vackert att brodera! Ha en fin kväll. Kram Alexandra

Anonym sa...

Hei
Så flink du er!
Men går det an å fjerne navnet når det er brodert? Med tanke på arving av klær?

Hilsen Maja, mamma til to

hvitstil.com/Christine sa...

Maja:
Desverre går det ikke å fjerne broderi, så jeg broderer bare på det som Celine allerede har arvet, eller ting som ikke er så dyre....

Ingunn sa...

Merking av tøy er viktig, men kjedelig.

Kjøttrull er godt, så lykke til. :)

Klem Ingunn

aase sa...

Du er bare flink altså!!

Ring om vi skal bestille!!

Invitasjon til bloggtreff i Drammen i bloggen min!! Håper du kan den dagen!!

Klem Aase

Breivik Samfunnshus sa...

Hei hei !! en liten hilsen fra det høye nord her ;) er fersk i bloggeverden, men du værden så mange fine blogger og flinke damer !! synes bloggen din var kjempefin !!

Lykkelita sa...

Stig Erik lager kjøttrull her i huset - du får spørre han:)
Klær kjøper jeg flere plass; Nøstebarn, Barneparadis, Uteunger, Englebarn og på sportsbutikker både på nett og her i byen:)
Klem