tirsdag, august 11, 2009

På Folkemuseet

Celine og jeg har vært på Folkemuseet for å finne den samme plakaten med bunadsdukker som Celine har til en annen blogger. Hun hadde lekt med akkurat samme bunadsdukker da hun var liten. I samme slengen skulle Celine og jeg egentlig se 80-tallls utstillingen de har der nå, men Husbonden/kongen av 80 tallet ville ikke at vi skulle gå uten han. Da blir det utstilling til helgen.......
Selv kom jeg heller ikke tomhendt ut fra museumsbutikken. De hadde noen sangkort, der det var barnesanger på ene siden av kortet og en illustrasjon fra sangen på andre siden. Supersøte. De bruker dem i den åpene barnehagen som Celine og jeg går i av og til, da viser de bildet først og så gjetter barna hvilken sang det er.....
I dag har vi vært på trening. Det går helt fint å ha Celine i barnepassen mens jeg trener. Jippi. Jeg trodde ikke det skulle gå, men enn så lenge går det som smurt.

Nettavisen har i dag en artikkel om Norges hundre mest leste blogger- og jeg er på listen! Utrolig koselig og tusen takk til dere som er innom hvitstil.com.

Christine


11 comments:

*sne* sa...

Gratulerer så mye med å være blant de topp 100 mest leste blogger! Det er jo superstas!

Elis@beth sa...

Du er så utrolig snill som handler og styrer til andre bloggere! Hærlig!
Og grattis med plasseringen!

Ha en fin kveld!

Anonym sa...

Ingen overraskelse at du er med på den listen, hvitstil.com er en utrolig vakker blogg så det er vel fortjent, Christine, godt jobba!

Ja, slike kort hadde vi i barnehagen der jeg jobbet for en del år tilbake og vi brukte de akkurat som du beskriver fra den åpne barnehagen, herlig!

God tirsdagskveld!

Anne sa...

Er ikkje rart at du er på lista! Eg har smuglest i ein evighet:) Du er til stor inspirasjon!

Monicas sa...

gratulerer...du,oppskriften til de brødene i innlegget under....hm...kunne du tenke deg å legge dem ut? kanelsnurrene du har lagt ut før, er en favoritt her i huset for dem som er innom...mmmm..ha en flott aften

Tone sa...

Så herlig plakat!Denne fikk jeg lyst på! Riktignok ikke HELT passende på rommet til en liten gutt! Haha:)

Gratulerer med å ligge på listen over Norges 100 mest leste blogger! Det må være motiverende:)

Anonym sa...

hei igjen,
du jeg må spørre deg til råds,
du har jo malt eller dvs spraylakkert så mye opp igjennom, jeg har aldri gjort det...
trenger råd!
jeg har falt for en klokke på ikea som jeg tror er på vei ut, den har de bare igjen i rød, hvilket jeg ikke kan ha, tenkte å spraylakkere den hvit, hvordan går jeg frem, avstand på spray, klokke m.m.
hvor kjøper jeg spray, er det dyrt m.m.
Hjelp! Hjelp!
takk så lenge :)

mali-mo sa...

Du er så grei att!!!!

Synd den var utsolgt, men de får den vel inn igjen med tid og stunder. Håpert jeg!!!!! ;)

Har jeg ventet i sånn 25-30 år nå, så skal jeg klare å vente litt til, hihi ;) Så lenge det finnes håp om at de dukker opp igjen...skal maile dem jeg, tusen takk for at du har tatt deg bryet!!!!!

Lykkelita sa...

Gratulerer med dagen, vennen!
Håper du får en strålende bursdag:)
Klem fra alle oss!

Lotta sa...

Gratulerer så mye! Så snill du er da..veldig fin den plakaten:)
De kortene må jeg se nærmere på..så smart!

Klem fra
Lotta

Anonym sa...

Kjempetriveleg å sjå din blogg.Har broderingsmaskin på ønskelista men synest dei er veldig kostbare. Derfor veldig kjekt å sjå så fine resultat.