torsdag, august 13, 2009

Juleservietter

Millioner takk for alle bursdagshilsener jeg fikk i går. Det var utrolig koselig lesning.
Ok, jeg vet vi er i august, men jeg har kjøpt nye juleservietter. Skal brodere monogram på nå når jeg og Janome´n er ferdig med vår lille sommerferie. Jeg trodde Talinn og St. Petersburg skulle flomme over av vakre sevietter jeg kunne kjøpe og ha med hjem, men nå nei. Disse var de eneste jeg fant som jeg kunne bruke. Ikke hadde de duk til heller. Serviettene der borte var såååå sylharry at det var bare å glemme.
 
Jeg har forresten begynt med julegavelisten min. (for en stund siden) Siden jeg lager mye gaver selv er det godt å være ute i god tid. Jeg orker heller ikke tanken på å blodsvette rundt i butikkene/spreng-brodere to minutter før julaften. Jeg har som mål å være ferdig med gaver 1. desember. Så kan jeg moll-kose meg i adventstiden.

I dag skal det bli stol-skai-festing og brodering i kjellerstua. Jeg gleder meg allerede, og synes i grunn det er deilig med hverdager igjen. 

Christine

Posted by Picasa

13 comments:

aase sa...

Du er jo bare så herlig, jeg og setter meg slike mål,men de nåes aldri de...

Gleder meg så til å se den stolen din altså!!

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Jeg har også startet på julegavene! Skal ikke lage så mye selv, men synes det er greit å ha det unnagjort likevel. Jeg lurer på hvilket stoff du brukte i duploposen du sydde til Celine for en tid tilbake? Jeg har tenkt å sy duplopose til duoen her i gården og jeg ser for meg at det må være et litt tykt stoff, eller hur?

Klem

Min stil sa...

Så flink du er :) Greit å være ferdig i god tid. Gratulerer med gårdagen foresten.
Klæm Susanne

MariMaja sa...

Nydelige servietter, de blir lekker med monogram på!
Julen har jeg ikke begynt å tenke på enda, men det er ikke dumt å begynne tidlig;) Har en tendens til å løpe rundt de siste dagene;)
Klem fra Maja

Noatunfrua sa...

Misunner det den Janomen din altså... Har ønska meg en i 30-års gave, hvilket er 2 år til... så da vet min kjære hva han har å spare til (må bare huske å minne han på det i ny og ne) ;)

Kos deg med stolprosjekt og brodering!

Hilsen
Laila Johanne

Anonym sa...

så flink du er! :o) Deilig å være ferdig med julegavestresset tidlig:)

Anonym sa...

Spennende! Du er så flink til å blogge og inspirere andre til å gjøre ting. Og du får faktisk gjort veldig mye også!!! IMPONERENDE! Jeg har sjekke litt ang. symaskiner, men stemmer det at disse Janome maskinene eller maskiner som broderer er så sykt dyre??? Jeg ble skikkelig overrasket. Jeg har egentlig bare lyst på maskin som jeg kan skrive litt bokstaver og tekster og kanskje noen enkle illustrasjoner på.. men da må man kanskje opp i 20.ooo,- kroners klassen? eller?

Jeg er alltid ferdig med julegaver i november og ELSKER derfor grøt, gløgg og kosekvelder så ofte jeg kan i desember. Kjør på!

M

Monicas sa...

Heisann og takk for kommentar, (æ så jo oppskrifta etter at æ hadde sent kommentaran te dæ...) jotakk..skal ikke under behandlig før i sept, men det får så være...har ventet såpass, at en mnd til skal jeg da klare...her er jeg i full gang med julegaver jeg og , og syns det er kjempekos å være tidlig ferdig, Ha en vakker aften

Ingvild B sa...

Her: www.juleglede.net er det jul hele året.
Å akkurat i disse dager begynner det jammen meg å bli aktivitet i medlemmens juleplanleggere også ;)
Velkommen inn!
~Ingvild

Little Cottage sa...

Du hoeres ut som en energi-bombe! Maa vaere at du enda er saa ung... 31! GRATULERER med geburtsdagen din i gaar! Du har bare startet paa den beste delen av livet :o)
- Sylvi

Mariann sa...

Hei hei og gratulerer så mye med gårsdagen :-) Ha en kreativ aften :-)

Unknown sa...

De var veldig fin de serviettene der da! :)

Jeg har også så smått begynt å handle litt julegaver. Syns det er gøyest å kjøpe til barna, så det er der jeg begynner. :)

Gleder meg til å se stolen! Ha en herlig kveld!

I de dype skoger sa...

Flott å se det ikke bare er meg som er ivrig på jula :) Jeg har også så smått begynt å planlegge jula og kjøpt noen få julegaver. Det er veldig koselig :)

De er heldig de som får så mange flott, hjemmelagde gaver fra deg!

Kos deg!