fredag, august 28, 2009

På kveldene....

Som regel broderer jeg på kveldene etter Celine har lagt seg- det er ganske koselig i "systua". Husbonden pleier å bli med slik at vi har selskap av hverandre. (Vi begge er av typene som ikke liker å være alene). Jeg har kjøpt tv der nede, slik at han(vi) kan se film eller CSI eller hva han(vi) måtte ønske.

En liten gutt skal snart få sengetøy i posten.....

Jeg har brodert noen gaver som skal sendes...
 

Litt senere skal jeg lage ett innlegg over barnehagetøyet til Celine. Det var en mamma som gjerne ville se bilder. Vi mangler nå kun tøfler. Jeg er ganske usikker på om hun skal få sove inne i reiseseng eller ute i vognen i Barnehagen. Hun sover jo som regel i sengen sin her hjemme..... Jeg får se på mandag.

Straks skal vi reise på IKEA og kjøpe kjøkkenet Celine fikk av "Mor i Nord".

Christine
 

26 comments:

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
hvitstil.com/Christine sa...

Sure/teite kommentarer sletter jeg. Jeg gjør ting på min måte du på din!

Christine

Inga sa...

Jeg har en broderienhet til min symaskin som nesten ikke er brukt. Men du har inspirert meg til å prøve igjen. Fine ting. Takk for titten! :-)

Anonym sa...

Utrolig bra sagt! Du er nå perfekt på alle måter i mine øyne

S.A

Emmeline sa...

Hei Christine;)

Ser at du har hatt en kjedelig kommentar her inne. Det er bare helt unødvendig, og bra at du sletter:)

Blir så inspirert av deg og syvirksomheten din..Syns du er så flink til å få til det lille ekstra:)Lurt å sitte sammen begge to også. Jeg må nok innrømme at jeg bruker mye tid på data mens mann og barn ser tv. Har ikke dårlig samvittighet, for mannen min sover som regel foran tv anyway. Han merker ikke om jeg er der eller ei:)

Her gjør jeg meg klar til å begynne å brodere. Har måttet rekke opp en del så mange ganger at jeg begynner å bli litt frynsete i tålmodigheten. Symaskinen min skal leveres til reperasjon en av dagene også. Nå er jeg lei host og hark og krøller på tråden, den trenger nok en service:) Kos deg med søm og Celine i barnehagen. Vi valgte seng inne for Josefine da hun var liten. Hun på sin side ble så forvirret av alle barna som skulle sove samtidig at hun krøp fra seng til seng for å sjekke opp hvem som lå der...
Hver eneste dag! Tilslutt ble hun forvist til vognen, og sov mye bedre der. Derfor har det blitt vogn på de andre. De sover nå tross alt bedre i frisk luft året rundt;) Ha en fin dag med symaskinen. Elsker de blå monogrammene dine. Knallfine:)

PS; Jeg har en utfordring om å lage en liste over de ti mest bloggifiserte tingene du har. Hadde vært gøy å se hva som kom på din liste; Tror Celine må få første plass som den mest bloggifiserte...hehe! Klem

Anonym sa...

Jeg er helt enig med Emmeline,du er bare skjønn og nåde den som kommenterer noe annet.
Celine er det vakreste barnet jeg har sett.
Stå på som du pleier Christine.
Klem fra Hege

Monicas sa...

Takk for hyggelig fredagsbesøk...ja, jeg har ett par hvite farger jeg tenkte å lage ett sjal av i tillegg til dette med farger...(greit å bruke opp garn som bare ligger der) De serviettene du lager; jeeeezzzz...vannvittig vakre...å så fin M du hadde.:) du er dyktig, lojal, og jeg trives her inne hos deg, slik mange andre gjør...Ha en vakker fredag med deg og dine

Idun // Breidablikk sa...

Hei Christine!
Usikker på om jeg har lagt igjen kommentarer her inne, men har i alle fall fulgt bloggen din en stund og synes du skriver godt og lager så mye fint!!

Har lett litt nå for å finne ut om du har blogget om symaskinen din? Skal kjøpe selv og lurte litt på hvilken du har? Er Janome jeg selv har tittet på, men usikker på hvilken modell jeg skal gå for.. Vil i alle fall ha en borderingsdel!

Fant som sagt ikke ut hvilken maskin du har, men fant en nyyydelig englekjole med en herlig baby-Celine i.. *sukk* Om jeg får en datter en gang tror jeg at jeg må låne den idèen ;)

Ha en fin dag videre, og jeg håper du slipper flere teite kommentarer :)

Hilsen fra Idun

hvitstil.com/Christine sa...

Hei Idun

Jeg broderer med en Janome MC 11000 og er ekstremt fornøyd med den. Aldri noe tull eller krøll. Jeg vil anbefale deg å lese om de forskjellige Janome maskinene på nettsidene deres (jeg har link på min side) og se hvilke behov du har. Du må gjerne spørre meg om du skulle lure på noe.

Klem Christine

RMnorge sa...

Hei Christine,

Jeg skjønner ikke hvorfor folk føler trang til å være kjipe på andres bekostning. Hvorfor ikke bare holde seg unna..? Grr!

Leste kommentarern til Emmeline. Mine to barnehagegutter har begge sovet både i vogn og i seng. I begge tilfellene begynte vi med inne-soving og endte opp med ute-soving. Guttaboys sov klart best i vogn spesielt om vinteren når de ble pakket inn til det ugjenkjennelige! :)

Jeg har trekning av RIVIERA MAISON produkter inne hos meg. Håper du tar en titt! :)

*Smil* fra Catherine!

Christine Louise sa...

Så flott :)
Broderer du på bestilling?
Hadde vært gøy å hatt servietter med initialene mine :)

Klem

Pink lady sa...

Alt du broderer er så lekkert! Vet at du har et fantastisk verktøy, Jadomen, men er det vanskelig å få til?

Flott at du fjerner sure og kjipe kommentarer, sånnt trenger vi faktisk ikke! Jeg tenker bare MISUNNELSE!!!

Gleder meg til å se kjøkkenet fra IKEA, kjenner jeg deg rett så gjør du vel noe "ekstra" ut av det? :)

Ønsker deg en riktig god helg!

Klemmer fra Pink lady

Anonym sa...

Du er fantastisk,barnet ditt burde vært modell og din mann både kjekk,snill og flink. Klart det frister de misunnelige til å skrive stygge ting. Så ikke den slettede kommentaren men siden DU slettet den må den ha vært svært vulgær.

Sympatiklem fra Mimmi

Tomines hjem sa...

hoho.. ja nåde den som skriver en leif eller 2.. hoho.. mamman min er god å ha disse dager ja, for jeg husker jo ingenting lenger.. heeelt i byggemodus!! Når begynner fr. C i kinder?? Hva skal du liksom gjøre da?? hoho.. i know::. blogge vaskerommet!! hoho jeg ler meg i hjel... søte deg.. hilse og gooood helg.. Vinduer kommer på mandag!! glede seg...

Camilla sa...

Hei Christine!
Har fulgt bloggen din en stund, og endelig fått meg min egen, inspirert av deg! :)
Du skriver kjempefint og har alltid så fine ting å vise frem, ville bare takke for den inspirasjonskilden du er! :)
Nydelige servietter, forresten!

Hilsen Camilla hos Camillas Villa

Forever Love sa...

Hei:)

Du er så flink! Jeg har ikke plass til maskinen andre steder enn i stuen og det har jo sine fordeler og ulemper...

Emilie har sovet ute de gangene hun sover på dagen siden hun var 2 mnd, friskt og sunt - mener iallefall farmor som ringer hver dag for å sjekke om hun har sovet ute i frisk luft:)

Tonje

Anonym sa...

Heia!

Ååå, så fint sengetøyet til Jonas ble. Gleder meg masse til å få pakke i posten. Jonas skal begynne i bhg i januar, men har plass fra neste uke. Han er jo bare 7 mnd, så vi bruker en laaaaang innkjøring. Må vel så smått begynne å handle inn utstyr/uteklær jeg også. Gleder meg til å se hva du har kjøpt til din prinsesse.

God helg!

Klem fra Lill Mari og Jonas!

hvitstil.com/Christine sa...

Så flott at du likte det! Poster det i morgen.

Klem Christine

Monja sa...

Hei...så utrolig flink du er, ser at du og janomen din er på god fot med hverandre...mener ikke å være frekk,men lov å spørre;)lurer på, broderer du ymse på bestilling????har sett de nydelige serviettene du lager blanannet:)sukk, det kunne vært en fin julegave til meg selv, skulle ikke startet en liten bloggshop????;) jeg er så glad i slike kreative sjeler, som oser av energi, og du virker til å være en av de:) ha en fin helg forrsten, og lykke til med Celine sin bhg start, det kommer nok til å gå strålende...de små er så utrolig tilpasningsdyktige, at det er helt utrolig..min lille snuppe på 2 år startet andre uka i august, og det går så utrolig bra...det varmer et mors hjerte:)ble en lang kommentar det her, men fatt deg i korthet, er ikke akkurat meg:)her står det bollebaking på agendaen, vi skal i barnebursdag i morgen, og tenkte å dra med meg noen boller pynetet med melis og non stop, det slår alltid ann, i bursdag gave venter en Maileg kanin...håper den faller i smak. klemmer og blogghilsen fra monja

Anonym sa...

Hei Christine..Du har en kjæmpe fin blogg.Jobber selv i barnehage og et godt tips er å la jenta de sove ute i frisk luft:)

tina sa...

Hei! Jeg tenkte å spørre deg om du syr servietter med monogram (er det ikke det det heter da?) som du selger? Har en liten ting for broderi, og når oldemor døde arvet jeg en nyydelig duk hun hadde sydd selv. Slike servietter som jeg har sett tidligre på bloggen din hadde passet supert sammen med duken! (jeg er fryktelig dårlig til å sy selv og eier ikke symaskin :( ) Hilsen Tina :)

Anonym sa...

Så fine ting. :)

Anette

Lillian sa...

Da jeg selv arbeider i barnehage, kan jeg anbefale at Celine sover i vogn. Da får hun bedre frisk luft og sover nye bedre.
Synes bloggen din er kjempe, er inne og leser hverdag:)

Flittiglise Norway sa...

SÅ utrolig flink du er å brodere:) Inspirerende og morsomt å lese bloggen din. Kanllbra skrevet.

Ha en flott kveld.

Smil fra Lise (Harstad)

ps: velkommen til bloggen min, konkurranse der nå:)

ps: kunne godt tenkt meg å bestille servietter med monogram... går det??

Anonym sa...

Du lager så utrolig mye flott og har så god smak (en smak jeg liker veldig godt i alle fall).
Så flott dette sengesettet til Jonas ble.
Du gir meg og mange med meg inspirasjon og lyst til å kaste oss ut i ting vi kanskje ikke hadde gjort om vi ikke hadde tittet innom din flotte blogg.
Lykke til med Celine i barnehagen (tror det kommer til å gå supert).

Bjørg sa...

Om det er varmekabel i barnehavegulvet,bør du vurdere en sandal. Tøfler kan bli veldig klamme og varme for Celine ellers.