torsdag, mars 04, 2010

Male uten slit

Jeg er eeeendelig i gang med soverommet til Celine. Det har tatt litt tid, men jeg har fått betennelse i malearmen etter for mye maling. Nå har jeg funnet løsningen. For en tid siden fikk jeg en spraymaler, som jeg lovet flere lesere å gi tilbakemaling på. Jeg har ikke kommet i gang med maskinen- før nå.
Og jeg er imponert. Nå har jeg prøvd ut en vegg. Husbonden hadde grunnet på vanlig måte først, og jeg har her sprayet ett lag på veggen. Kjempeartig, mindre slitsomt en vanlig maling, hundre ganger bedre for armen min og veldig pent. Nå er jeg spent på hvordan det blir når jeg er ferdig :)

Christine

9 comments:

Maria sa...

Jeg har hørt at det går veldig mye mer maling når man sprøytemaler? Hva er din erfaring? Jeg skal male myye fremover og dette hadde kanskje vært løsningen?

Klem Maria

hvitstil.com/Christine sa...

Hei Maria
Jeg vet ikke om den bruker mere maling vanlig malemetode, men for meg nå har det ingen betydning. Det er helt umulig å male på normal måte, fordi malearmen er rett og slett ødelagt. Hvis jeg skal få det gjort MÅ jeg spraye.

Christine

ChezJeanette sa...

Morsomt at man har ulike erfaringer om spraypistolen. Jeg laget nettopp et blogginnlegg om min erfaring med den. Og jeg var ikke imponert. Resultatet var bra, men å gjøre den rent var et mareritt! Sikkert greit med vannbasert maling, men jeg bruker bare oljemaling fortsatt. Jeg holder meg til pensler, malekoster og rull framover iallefall, og spraybokser der det må til....
Lykke til med malingsprosjektene framover. Mine prosjekter blir ikke færre, stadig flere. Skjønner ikke det? :-P
Jeanette :-)

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Å sånn har eg og lyst på!! Høyrt so masse bra om den!! Du kjem vel med referat om di erfaring?☺

Klem M♥

Anonym sa...

så flink du er , gleder meg max til å se resultatet:) håper du trives oppe i Nord:)
Hilsen Elisabeth

Lille Persille sa...

Er spent på rengjøringen av den og om den funker i tak! Ser at Jeanette plagdes litt med oljemaling, men vannbasert må vel være lettere?!

Anonym sa...

funker denne maskinen greit?
Har nemmelig lyst på en slik en pga en ødelagt skulder.

Lena sa...

Hei.
Fin blogg:)
Håper du kunne laget et innlegg om det å spraye malingen på veggene. Om du maskerte.. ble det mye søl.. dekkevne og skjoder:)
Skal igang med en hel hytte.. tenkte å spraymale alt:)
Gjør det før gulv legges, så det blir å maskere for vinuer.. håper det letter jobben litt:)

Vigdis sa...

hvor få man kjøpt denne maskinen?