tirsdag, mars 09, 2010

Skal tro om den virker?

Jeg har tatt turen inn til byen for å ordne litt til Celine sin bursdag.  I samme slengen benytter jeg anledningen til en liten surferunde på nett. Virkelig deilig å surfe i normalhastighet, og ikke sitte å vente på at ett og ett bilde sakte viser seg frem på skjermen. Uansett: jeg kom over denne maskinen som kan holde brød og frukt friskt og ferskt med vakum. 
Er det noen som har en slik og kan si at den fungerer? Hvis den gjør det er jeg veldig villig til å kjøpe en og ikke minst ha den stående på kjøkkenbenken. (egentlig liker jeg å ha minst mulig på benken- men om den virker er den veldig velkommen)

Christine


5 comments:

Elis@beth sa...

Så smart! Hvor har du funnet den?

Ha en fin dag!!!

Klem!

hvitstil.com/Christine sa...

http://www.hammacher.com/Product/77889?source=CJ&cm_mmc=CJ-_-1212526-_-1635618-_-Hammacher+Product+Catalog

Her er en link, men den er nok mange steder hvis du googler navnet

Villa Creme sa...

Hei Christine!

Ja, jeg har prøv en slik. Men den var fra Braun.
Fulgte med beholdere i forskjellige str.
Så den trengte ikke stå på benken.

Se link: http://www.aperitif.no/index.db2?id=74148

Og jeg kan skrive under på at den virket!

Anonym sa...

Hei hei Christine...

Tupperware har mange bokser som er super for frukt/grønt.Vet de også har en for brød. Gulrøtter og druer holder seg utrolig lenge(spesiel de to jeg har litt problemer med:)) ...passer forresten supert inn i kjøleskapet!

Ha en super dag videre.Hilsen Wenche

Anonym sa...

Å putte brød i "vakuum" (f. eks i en pose du suger luft utav og slår knute på) gjør bare at det mugger heller enn å bli hardt. Og jeg vil heller oppdage at brødet er gammelt ved at det er tørt (og ufarlig) enn grønt (og farlig). Tørt brød kan uansett brukes til arme riddere, ostesmørbrød og krutonger, mens grønt brød må kastes.