mandag, mars 15, 2010

Påskepynt

Jeg pleier å glemme å spare på eggene før påske, men i år har jeg husket på det.
Jeg kan anbefale en eggpumpe jeg kjøpte på Panduro. Den gjorde det ganske lett å tømme egget uten å sprenge ørene. I fjor lagde jeg denne pynten til påske, som desverre ligger på lager med flyttelasset. I år skal Celine på dekorere noen, mens jeg har ganske enkle gule planer for noen egg.

Noen som har noen gode påskepynt ideer?

Christine

13 comments:

Melissa sa...

Ja da er det snart påske :D
Vi har aldrig hatt som noen tradisjon og pyntet til påske, men du inspirerer jo veldig har da!!!
Så nå må eggene og malingen fram hos meg og ;D

God mandag

Nicoline sa...

Ja, fort gjort å glemme det!
Jeg har vært på scrappetreff i helga, og laget litt påskepynt...hvis du er innom meg på niccoshus.blogspot.com fremover så ser du litt av det jeg lagde der...har bla tatt vare på den eggekartongen som du har bilde av...og scrappet den!
Nicco

Linn sa...

Hei :)

Jeg er heller ikke så flink til å huske og ta vare på tomme egg til påska, så jeg har kjøpt et sett med gipsegg på KID som Emma har fått malt på. Synes ikke fargene som fulgte med i settet passet til påske, så jeg kjøpte maling utenom. De ble nydelige og helt unike! Skal bytte ut tråden med sategnbånd og vips har jeg verdens flotteste påskepynt :)

Ha en fin dag :)

Kristin sa...

Heihei..
Siden du har en liten datter kan det være moro å kakke toppen av et egg, når man baker etc, ikke dele på midten, men et stykke over. Vaske og skylle egget. så kan lille frøken tegne på nebb og øyne/kanskje lime øyne. Og lime på en fjær bak. Så kan dere putte bomull oppi og så karse. Legg godt med bomull, ikke så langt fra kanten, så har snart kyllingen en kul grønn sveis;-) Settes i eggeglass eller kartong. De er kjempe dekorative og artige! Syns jeg*

Loppe Leah sa...

Bra tips!! Har sliti en del ganger med å få tømt disse eggene, så denne pumpen skal absolutt prøves!

klem

Emidoras verden sa...

..lykke til med pynting av påske egg!
Synes bjørkehjertet ditt var kreativt og flott..tror jeg må herme litt:)
Fortsatt fin kveld!
Nina

CamillasVilla sa...

Jeg lurer veldig på om jeg skal lage noe påskepynt i år selv, eller ta lettvint varianten og kjøpe ferdig...kremt..vi får se hva tiden tillater meg!
Men sølveggene dine fra i fjor er virkelig beundringsverdige! De er dritfine! Et spm: er det vanskelig å bruke decoupage lim? Har aldri brukt det før, men ser jo at det kan brukes til så mye rart...

Ha en fin mandags kveld og uke!
Camilla :)

Heims verden sa...

Nydelige påskeegg du hadde laget i fjor:D

Ha en kjempe fin påske i år:D Jeg trekker mot Egypt til varmen jeg;)

Silje

Fru Lunde sa...

Hei! :o)

Takk for en kjempefin og inspirerende blogg! Mange gode og kreative ideer å finne her hos deg! :o)

Vet du hvor man kan få kjøpt slike eggefarger?

Ha en fin kveld :o)

Camilla sa...

Ta en tur innom bloggen min. Der har jeg hatt påskevorspiel hele mars!! Og bli med på konkurransen..-tipper det blir flotte egg som celine lager:)

Lini sa...

Hei! Ser du bruker bladgull både på stoler og egg. Hvor kjøper du det hen? I hvor store pakker? Har hatt noe før selv, for ørten år siden, men det var ikke mye i en pakke da ihvertfall...?
Flott blogg, forresten!

Unknown sa...

Fin blogg du har ;-)
Her kommer noen tips til påske og sommer, gå inn på piedesign.blogspot.com.
De har akkurat gitt ut en bok som heter VÅRGLEDER, av Miriam Nilsen Morken og Tone Merete Stenkløv. Der er det masse ideer til bl.a. eggkrans, div høner, påskepyntet lysekrone og en gul pai :o)

Der er det også sydd søte sommerkjoler til små prinsesser, små vesker og div piknikutstyr i dongri LEKKERT.

Ønsker deg lykke til med påskepyntinga ;-)

Med vennlig hilsen Ruth Marie

Mette sa...

Hei!

Jeg hadde middagssselskap igar kveld og 5 minutter for gjestene kom ble noen innkjopte "falske" egg ikledd aluminiumsfolie og gule band ble lagt i kryss (som nar du pakker inn en gave) og festet med en pen knappenal og alt lagt i en dekorativ skal pa bordet. Med tulipaner pa bordet ble det fort paskestemning, enkelt og pent!

ha en fin dag!
klem mette


PS: skjonner du savner IKEA...