torsdag, mars 25, 2010

Påskegave tips

Celine og jeg har laget påskegave til Olde-Eva. Vi har malt på tre egg hver- og Celine sine ble finere enn mine!

Eggene pakket vi i en eggekartong som vi hadde malt en hyggelig påskehilsen på. I morgen skal vi plukke noen bjørkegrener som hun kan henge eggene på :)

Det å male på egg med Celine var en liten tålmodighetsprøve i seg selv. Hun likte best å dyppe penselen i vannet- og glemte å male på egget. Aller helst ville hun ha papir å male på! Det lille stativet jeg kjøpte på bokhandelen for å holde egget kom godt med fra henne. Ble ganske mye lettere  å male når hun slapp å holde det glatte egget.

Ellers var jeg heldig i dag og kom over ett flyttesalg og fikk kjøpt en haug med små glass til telys fra Lene Bjerre, en stor glasskuppel til kubbelys, en lykt, kroker til soverommet og ett deilig deilig tykt teppe til sofaen. Alt var billig i utgangspunktet og etter halve prisen var trukket fra så ble det nesten gratis! Jippi. Bilder kommer.
Christine

7 comments:

Anonym sa...

din heldigris!!! så mye på tilbud!! :)

Å eg å mathildemor skal begi oss ut på maling vi åsså, å pynte litt opp hos Olde Birgit :)

Stor klem til dere begge :)

moniq sa...

Herlige egg! Er så gøy når de små lager pynt :)ha en fin kveld!

I de dype skoger sa...

Oj, så moro! Gleder meg til å se.. Stas med alt man kan få på tilbud :)

Så koselig hilsen dere har lagd, sånt setter nok mottakeren veldig pris på!

Klem fra Hege

Minka sa...

Så koselig når de små får vært med å male egg..og gøy å kunne gi vekk, de blir såå stolte da..Og mye du fikk til billig penge, det er gøy det..klems

Ocean showroom sa...

Underbara ägg! Vi har också Wilmas egenlagade (med lite hjälp från mig;-)) och de är de finaste jag någonsin haft! :-) Trevlig helg! Kram Alexandra

Linda sa...

Koselig med malte påskeegg.
Vi skal også male. Kjøpte en ganske fin hobbyboks på Kid

God påske!

Bente sa...

Kjempekoselige egg:)skal male litt sammen med minsten jeg også.De andre har liksom vokst litt fra.
Utrolig artig å se på bloggen å følge endringene du gjør i huset.Flott:)Har maaaassse trevegg i stua.Prøver alt jeg kan på å overtale mannen til å male, men han er ikke helt med enda.Hjelper at noen venner er enig med meg da;)Mannen er nemlig ikke så glad i alt det hvite.