mandag, mars 22, 2010

Påskearbeid


På Rema kjøpte jeg i dag "påske med tildas venner". Jeg har til dags dato ikke sydd en eneste tilda dukke, men jeg liker heftet fordi jeg finner inspirasjon Det trenger jeg, for i kveld skal jeg dra frem symaskinen- og jeg gleder meg. Vi har kjøpt ny hobbyduk, slik at påske egg malingen skal bli mindre sølete. Det er duken som er i bakgrunnen av bildet.
Ha en deilig mandag. 
Christine

10 comments:

Johanna sa...

Hei!

Flott blogg! Lurte bare på hvilken symaskin du bruker til broderiene og til alt annet?

Emidoras verden sa...

..spennende med noe nytt.
Du er jo en kløpper på symaskinen, så det går nok kjempefint.
Kos dere med påskearbeidet:)

Linn`s Lille Lykke sa...

Den boken kjøpe jeg også, veldig mye fint å lage. Men kan erlig si er ikke så flink på symaskinen enda. Blir spenndene å se hva du skal sy.

Klem fra Linn

Monica sa...

kjøpte meg også det heftet på matbutikk, greit når de begynner å få slikt der!! Finner også masse inspirasjon i det, er ikke alltid at jeg syr så mye... Men en av de kaninene har jeg lyst å si til prinsessa mi. Ønsker deg en fin mandagskveld. klem monica

Anonym sa...

Kjøpt hus i Parkveien?

Anonym sa...

Har kjøpt den eg og;) Begynnte so bra en dag, men har stoppet opp! Du får legge ut bilder etterkvart;) Så kanskje eg får litt inspirasjon og får tatt fram symaskina mi!!
Ha ein fin kveld!
Helsing frå ein trufast lesar av bloggen din!!

Anonym sa...

Hei!
Gleder meg til å se hva du tryller frem på daten med symaskinen:)
Er veldig spent på hvordan du likte resultatet av "maling" med BOSCH-sprøyta du testet for en tid tilbake...vurderer å kjøpe en sånn en, men det er jo så mange forskjellige på markedet, så kanskje du vil lage et lite innlegg med en kort beskrivelse av din hvis du er fornøyd da:)
Ha en super tirsdagskveld:))
Klem fra Nina

Ocean showroom sa...

Hejsan! Jag och Wilma har också påskpysslat idag. :-) Lycka till!! Kram Alexandra

Haug-stua sa...

Gleder meg til å se resultat hvis du skal prøve deg på Tilda.

Jeg misunner deg maskina di, jeg fikk meg nemlig en Janome i julegave fra mine kjære gutter. Veldig glad men synd det ikke var så avansert slik som din. Vil nemlig ha mulighet for brodering:)

Anonym sa...

Gratulerer med huskjøp da!!!! Hvor ble det?

Sigrid Torp