søndag, april 10, 2011

Det var den helgen.....

Jeg hadde skikkelig gledet meg til denne helgen. Det skulle koses, tures, grilles og ordnes. Så og si ingenting ble gjort- i allefall ikke for min del. Mr Hodepine kom sammen med helgen, og har stort sett vært sammen ned meg hele tiden. Jeg viser derfor noen bilder jeg tok rett før helga.

Tvnisjen på soverommet:

Jeg har tidligere vist at vi har innebygde skittentøyskurver, men har jeg vist koffertrommet? Uansett: her er det. Der Celine står putter vi bager og kofferter når vi er hjemme. Greit å slippe å klatre på loftet hvis vi skal på hytta en helg.

Tvnisjen er jeg veldig fornøyd med. De snille onklene bygget den akkurat som jeg ville, og den gjemmer  stygge ledninger og rotete skittentøyskurver perfekt.

Det ulure vi gjorde var å ikke finne skittentøyskurvene FØR vi bygget veggen. Jeg bare pekte hvor hullene skulle være. Det gjorde at vi endte opp med antonius skittentøyskurver, som ikke akkurat er de fineste å se på......men de passet perfekt.

Ha en fin søndag

Christine

4 comments:

Virre sa...

Men fantastisk flinke kreative deg kan jo "bare" sy nye trekk til skittentøyskurvene så får du de akkurat slik du vil :)

Håper hodepinen forsvinner og at morgendagen blir bedre :)

NIB sa...

Hei hei Christine!

Lenge siden vi så hverandre!

Vi har gleden av å invitere til tidenes interiørbloggetreff på Gamle Logen den 25.juni 2011. Håper du kan ha lyst å komme, selv om det er i Oslo og kanskje litt langt:):)

Solveig

Anonym sa...

God bedring til deg:)

Monica sa...

Den nisjen du har på soverommet er kjempelekkert! Men om jeg hadde vært deg ville jeg sydd en liten gardin, som kunne skult tvn til vanlig når den ikke er i bruk. Eller kanskje en hvit rullegardin. Og som noen nevnte ovenfor her så er det "bare" å sy nye trekk til skittentøyskurvene.

Håper formen din er bedre i morgen.

Klem