mandag, april 18, 2011

R d mulig????

På fredag fant jeg ut at jeg skulle ta av meg gifteringen siden jeg av erfaring vet at jeg hovner opp i hendene når jeg er gravid. I min giftering har jeg en diamant i spenn, så ringen hadde vært ødelagt om jeg måtte klippe den av.
Jeg la ringen på bordet ved siden av meg og glemte hele ringen.....til Celine fant den dagen etterpå og ville ta den på. Siden jeg stod midt i matlaginga( og helt klart var på en annen planet) sa jeg til henne, den der må du legge på plass der du fant den! R det mulig? Hvorfor tok jeg den ikke?
Ringen er søkk vekk!
Det letes i Casa Bussoli. 
Vi er helt sikker på at den ikke er dratt ut av huset, så vi finner den nok......
*tårer i øynene og klump i magen*

Christine

25 comments:

Mariann sa...

Ohhh nooo, jeg kjenner følelsen. Mistet min fødselsgavering fra Kjetil for en tid siden, den var borte flere uker før den PLUTSELIG dukket opp... på et helt merkelig sted... Krysser fingrene for dere. Kanskje Celine finner den igjen også. Håper du ellers har det bra. Formen god igjen? Her nærmer jeg meg 20 uker nå, det går fort altså :) GOD PÅSKE!!

khs sa...

Det skjedde med meg også engang - da fant jeg ringen i søpla... Håper dere finner den!

Lone sa...

Å nei:O Huff det er ikke gøy:/
Trøst deg med at den nok dukker opp når du minst venter det! Eller kanskje Celine plutselig kommer med den..

Lykke til,den dukker nok opp:)
God påske=)

Klem fra Vesterålen.

Min stil sa...

Ååååh nei!!! Krysser fingrene for at den dukker opp igjen.
KLæmmer Susanne

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Håper den kommer til rette igjen - SNART!

God påske til dere!

KLEM

Anonym sa...

Spør henne og hør hva hun sier ...!?

Sjekk kommer i klær hun hadde på den dagen
Sjekk også små skrin eller vesker hun har på rommet sitt ...!

Jeg er HELT sikker på at dette vil ende godt :)
Se på det som en skattejakt og fortell Celine at det
vanker en PREMIE for den som finner ringen til mamma ...!

Lykke til :)

Trøsteklem

<3

emblas-kanel sa...

Auda. Håper du finner den, alt som ikke er kastet eller stjålet dukker opp før eller siden. En matboks jeg har lett etter i over et år dukket opp nå i uken - på hattehylla på jobb!
Ha en flott påske.
Klem, Eva :-)

aase sa...

Åhhh...håper dere finner den!!

Mette sa...

Opp med humoret - dette gar helt sikkert bra sa lenge du VET at hun ikke kan ha tatt den med seg ut. Den dukker nok opp! Krysser fingrene for deg.
klem Mette

Anne Mai sa...

Nei så sjedelig :/ typisk det der. Håper du finner den igjen. men det er jo alltid slik at du ikke finner det du leter etter, så kanskje den dukker opp når du minst aner det :) lykke til med letingen, håper du finner den :D Ellers vil jeg ønske deg en flott påske :) klem

Vibeke / Mammas Hus sa...

Plutselig vennen, plutselig!! Jeg var helt sikker på at Hedda hadde rotet bort diamantringen til farmor, den enorme vettu *ler* Men den dukket opp!

Tvitvi ♥

Annika sa...

Au då! Håper den dukkar opp raskt!

Anonym sa...

Åj, det er kjedelige greier. Men mitt tips er å ta med Celine i letingen. Ho vet helt sikkert hvor ho har lagt den. Prøv å rekonstruere når ho fant den. Prøv å leke hva ho gjorde med den.
Spør på litt morsom måte:
"la du den i søpla?" ....nei?
"la du ringen i pappa sin sko?" ...nei?
osv....
Lykke til!

Anonym sa...

Et ordtak sier at alt som ikke er brent eller stjålet kommer tilbake.Æ krysse fingran førr at d ordtaket stemme.

BeBe`s blogg sa...

Huffda, kan hun kanskje ha svelget den? Ellers kan du jo prøve å få henne med på letinga - kanskje friste henne med en liten belønning, kanskje hun husker hvor hun har lagt den da. Lykke til!

Anonym sa...

pappa fant den en gang inni en slik gammeldags metall bil som broren min hadde hundre av - så det var med andre ord ikke dagen etter han fant den...
Jeg mistet forlovesles ringen min for 10 år siden, men vet ikke hvor jeg kan ha lagt den fra meg/ mistet den - men en eller annen var heldig - fikk foresten ny forlovesles ring til jul i fjor - veldig veldig glad for det!!

Tjooho! sa...

Håper dåkker finner den!! Jeg mistet min i bilen en gang og oppdaget ikke at den var borte før mange timer senere og da bynte vi å lete inne men så kom vi på at den kunne være i bilen siden jeg hadde tatt den av der. Og vi fant den heldigvis!!! Dåkker finner den sikkert! :) Lykke til i letingen! Å prøv å lete et rom av gangen, å ikke spring rundt å leite litt her og der. (så gjør æ ofte når æ blir stresset...)

Anonym sa...

å nei og nei!!!! det der har skjedd oss også, lillejenta på 3 år stakk av med min ring, den var vekke i 2 år, kjempe trist!! så dukket den opp i en skuff jeg har letet etter i 100 ganger i rein desperasjon:) så glad da den kom tilbake:) lykke lykke til

hvitstil.com/Christine sa...

Snille snille jenter!
Mariann:jeg husker så godt at jeg leste på bloggen din om en ring som dukket opp

I dag har vi arrangert skattejakt, tatt inn alle søppelsekkene i søppelboksene og skal gå igjennom i kveld, kjøpt en stooor eske sjokoladehjerter og tilbudt Celine sjokolade til middag om vi kunne finne ringen...mmeeeeennnnnn INGEN RIING!
Vi fortsetter letingen, og er veldig sikker på at hun ikke har tatt den med ut, så vi skal finne den!

Idun sa...

Håper du er like heldig som meg, selv mista jeg ringen etter å ha mista en del kg, ungene bada hos naboen jeg hjalp til med å tørke etc..... merka ikke at jeg hadde mista ringen før jeg skulle legge meg ;( Leita høyt og lavt, men fant den ikke ;( men en uke etterpå... en lørdag kom naboen bankende på døra... hei har du leita etter denne ? Han fant deg i gresset :)

lykke til dere finner den sikkert når dere har slutta å leita etter den.. da dukker altid ting jeg har mister opp :)

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Håper dere finner den...
Kjenner den følelsen av å ikke ane hvor noe man ikke vil miste er.
klem

Bdicte sa...

Min bestemor brukte å si at "alt som ikkje e brent eller stælt finn vi igjen" :)

Kjenne meg såå igjen, jeg tok av den arvede allianseringen med 7 diamanter i og la på stuebordet - heia hauet!!
Den forsvant selvsagt (jeg har barn på 3 og 6år) og var borte i flere uker.
Den kom plutselig fram fra en lekeveske i lekekurvene...

Krysser fingrene for at du finner den!!

Anonym sa...

hihi, kjenner meg igjen. Har du spurt henne hvor hun har gjemt den? Vi leter støtt og stadig etter mobiler og nøkkelkort til jobben som lille frøkna vår på tre elsker å knabbe. Etter en stund med tulling sier hun som regel hvor hun har lagt det. Ofte i vogna til dukkene, eller i en eller annen veske som hun har. Herlige er de, men skjønner at du har klump i magen inntil den dukker opp. Får det er jeg sikker på at den gjør, men som regel på et tidspunkt som man ikke leter etter det:)hehe

Ina Emilie sa...

Har hun skrivebord på rommet sitt? Evt let der blant farger og leker. Om hun fant den på BORDET, så kan hun har lagt den "der hun fant den" - ergo på et bord, eller der om kring, bare at på sitt territorium ;)

Anonym sa...

Er det mulig, jeg har akkurat leitet huset rundt etter min morgengave. En nydelig diamant ring i hvittgull. Mulig den ligger igjen i oppvaskhansken på hytta vi leide i helgne...ørten mil unna :-(