torsdag, april 21, 2011

påskenytt

Jeg er blitt kjent med så mange fine mennesker gjennom celines hus. Bland annet snille A-M som har fått strikket meg denne fine mariusen. Den er strikket i tynt garn så den er perfekt til å ha inne på hytta nå. Tusen takk.
Christine
Published with Blogger-droid v1.6.7

6 comments:

Anonym sa...

Nydelig jakke.
God påske!
Klem Mette.

sjeroks sa...

Så utrolig fin å deilig den jakken så ut:) Mariusmønstre er jo bare så fint:)
Har du funnet gifteringen nå?

Det er så ekkelt, jeg mistet forlovelsesringen for ett år siden hjemme hos oss, jeg måtte kle den av meg fordi jeg ikke har lov å ha på ring på jobb, å når jeg kom hjem igjen var den søkk vekk. Har enda ikke funnet den, selv om hele leiligheten er endevendt:( Kjempe kjedelig. Men nå har jeg hverfall gifteringen på, å den har fått en fast knagg til jeg må kle den av meg;)

Krysser fingrene for at du har funnet den.

klem og god påske

Auroras hjem... sa...

Åh, for en nydelig genser ! Me love. Klem Merete

Lotta sa...

Elsker Mariusmønster. Guttene har fått det hos oss! Klem og god påske

Englehagen sa...

Kjemepfin jakke :) Mariusmønster er jo så fint.Likte fargekombinasjonene.God påske:) klem

Anonym sa...

Hei Christine! Jeg har vært hemmelig leser i flere år, hver dag :-) Må si jeg beundrer din positivitet, kreativitet og pågangsmot til å prøve nye ting. Tenker særlig på da dere tok det store steget og flyttet nordover. Jeg og familien på fire skal gjøre det samme (oslo-vestlandet) i slutten av mai, og gleder oss. I den forbindelse tegner jeg nytt kjøkken. Synes å huske at dere anskaffet en Asko XL, stemmer det? Vurderer det samme, er du fornøyd med din? Lei av maskiner som tar lite oppvask, tørker dårlig og lager vannmerker :-S Takknemlig hvis du har tid/ork til å svarepå jubis123@gmail.com, uansett takk til deg for flott lesning og inspirasjon! Og lykke til med svangerskapet, blir nok en solstråle til :-) Celine er nydelig! Klem fra Janita