mandag, april 11, 2011

Nytt fra ILVA

Jeg er over middels begeistret for danske ILVA, og da vi ryddet i papirene våre for noen uker siden fant vi en tilgodelapp fra ILVA på nesten 1500 kroner. Det som jeg tenkte var litt kjipt var at den kun var gyldig noen uker til, og Danmark stod ikke akkurat på tapeten akkurat nå....men
Beste Jens er dansk og han skulle til Danmark og besøke barna sine i helgen. Enda bedre: Beste Jens kunne gjerne svinge innom Ilva for oss!!! 
Jeg saumfarte ilvas hjemmesider og fant noen nydelige greier han skulle handle for oss.
Blomsterpotte med små pipper. Passer perfekt til Slettjord når den nye pip tapeten kommer på veggen.

Helt nydelig var den!

Spurv nøkkelhus. Huset skal henge på veggen og spurven henger på nøkkelen. Dette skal også til Slettjord. En for uthus og en for hoved huset.

Knaggrekke til Celines rom på Slettjord. 

I tillegg tok han med et enormt stort hvitt vattert sengeteppe til sengen vår på Slettjord og ett til Celines seng i lilla med små russiske dukker på. Disse er nedpakket til de nye sengene blir levert fra IKEA etter påske.

Christine

2 comments:

CamillasVilla sa...

LIKER! blomsterpotten! Den var supersøt!!
Håper hodepinen blir borte, borte, borte! :)

Klem Camilla

Anonym sa...

ååh HVOR har du fått i det nøkkelhuset? Det var midt i blinken for meg hvertfall! Rådigger bloggen din, alltid så mye fint å se :) Herlig å starte med å se hva som finnes under noe for så å gå bananas med hele rommet! Gjorde det der vi bodde før vi, skulle male veggene men endte med totalrenovering av hele leiligheten, haha!