mandag, april 11, 2011

Gårdsplaner

På grunn av den ventede baby får vi nok ikke gjort så mye som vi hadde håpet på gården nå i sommer, men en ting er sikkert- vi/husbonden må skrape og male utvendig.
Vi har faktisk bestemt at vi skal bytte farge på huset. I dag er det gult og grønt, men vi tror det passer bedre hvis det blir helt hvitt! I tillegg har vi sett på ett bilde, at det ser ut som det engang har vært hvitt.
Så denne stolen da. Vi har to stuer, og vi har tenkt at den ene stuen skal gjøres om til spiseplass. Selv om vi har stor plass på kjøkkenet, så vil vi sitte slik at vi kan speide ut over havet
Jeg har forelsket meg i denne stolen. Jeg ser for meg 4-5 stoler rundt ett rundt bord. Jeg drev å søkte på nett etter det perfekte bordet, og plutselig fant vi det......hjemme hos mamma. Hun hadde ett vi kunne få!

Kan lett se for meg store tekopper og avislesning rundt dette bordet!


Vi gleder oss såååååå til sommersesongen begynner.

Christine

10 comments:

Kristin sa...

LEKKER STOL!!!

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei!
Huset var kjemepkoselig, og jeg synes det var fint akkurat som det var, med litt farger på detaljene! Så heldige dere var som fikk bord av mor, og stolene var lekre, ja!

Ønsker dere en fin uke!

Klem Cathrine :-)

Anonym sa...

Syns ikke dere burde male huset. Spør de som eide det før hvilken farge det var. Tror ikke det var hvitt, husene her oppe er sjeldne hvite fra gammelt av. Trenger ikke å male alt hvitt, særlig hvis man ødlegger det autentiske. Sjekk det ut. Du er så flink til det. Håper formen er bedre. MVH Sandra

hvitstil.com/Christine sa...

Jeg har spurt naboen (som er styrer på det lokale museet)- han sier at det ikke er noe i veien for å male det hvitt. I tillegg henger det ett bilde på kjøkkenet der huset ser hvitt ut.
Eller vet du noe jeg ikke vet ang dette huset Sandra?

Personlig tviler jeg på at grønt og gult er originalt og for å si det sånn, det kommer det ikke til å være så mye lengre uansett

Christine

Tove `blogg verden sa...

Så spent på å se mer av huset deres : ) Ser så nydelig ut!! Jeg hadde ikke nølt med å male det hvitt!! Syns det passer perfekt til det!! Vi kjøpte oss et litt gammelt ( 1952 modell) feriehus for snart 2 år siden. Jeg var også gravid da, så vi har tatt det litt gradvis med oppussingen : ) Gøy, men man blir utålmodig!! I år håper jeg vi får skiftet panel og malt det hvitt.
Ha en fin uke
klem Tove

KRISTIN sa...

Tror det blir kjempeflott i hvitt jeg. <3
Klem Kristin

englemor sa...

Tror det blir kjempe flott hvitt jeg.
Vi bor omringet av mange gamle hus og alle er hvite ;-) Vakkert!
Gleder meg til å se hvordan det blir.

Ønsker deg en fin mandags kveld.
Klem fra Hilde

Anonym sa...

Jeg synes det er synd hvis dere maler alt hvitt, da vil f.eks de fine vindusomrammingene forsvinne helt.

hvitstil.com/Christine sa...

vi maler ikke hele huset hvitt med en gang, for vinduene må kittes og fikses først. Vi beholder grønne karmer på hvitt hus inntil videre

Anonym sa...

Vi kjøpte et helt hvitt hus. Om sommeren måtte vi dele ut solbriller og capser for det er helt grusomt å sitte ute på terassen for solen skinner så på husveggen. Ingen greidde å se. Når vi skiftet til grått kom det seg betraktelig.