onsdag, april 27, 2011

En gammel dør??

I dag da jeg leverte Celine i barnehagen kom styreren bort til meg og sa hun hadde lest om arbeidet på Slettjord, også spurte hun om vi hadde tenkt på hva som kunne være bak dørene.......

Det hadde jeg ikke tenkt på, jeg hadde bare tenkt at døren føltes hul og kjip ut. Nå gleder jeg meg som en unge til å få reist ut og sjekket hva som er bak de kledde dørene.
Det kribler faktisk så mye i magen at det kjennes ut som da jeg var unge og ventet på julaften. Vedder faktisk en arm på at det ikke kommer til å gå mere enn 2 minutter fra vi ankommer Slettjord neste gang til jeg står med kniv og pirker i døra!


*drømmer*


Christine

3 comments:

Mia sa...

Skjønner godt at du gleder deg til å finne det ut! Veldig greit å få tips fra andre om ting man kanskje ikke tenker på selv. Takk for at du skriver en inspirerende blogg, Christine!

helen og gutta sa...

jeg vil tro du får mer enn enn gledelig overraskelse underveis i oppussingsprosjektet deres. Gleder meg til neste gang du er der ute for å se hva dere finner

Anonym sa...

Var det sånn at når dere dro vekk tapeten, så fant dere en dør? Ugg, tenk om det ligger noe ekkelt der :p Dere vet jo planløsningen for huset, så kan jo ikke være så vanskelig å gjette? Hva tror dere? Et kammers?

Nydelig når man restaurerer i tro med husets sjel. Mine foreldre har tatt en annen vending og bygget hytte i Nordlandshus-stil, vegger og gulv skal males i farger tro med tiden - ingen pastell her nei! Og innredningen er antikke møbler. Blir flott =)